1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Hoe krijg ik mijn smartcard geactiveerd?

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door mvv, 28 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Bij mij zag ik ineens ook mijn oude adres terug wat ze alleen maar ooit in hun bezit gehad hebben in verband met het sturen van het contract (tv is daar nooit geleverd). Ik vermoed dat dit bij mij poging 2 heeft doen mislukken al heb ik verder nog nooit last gehad van het foutief gebruik van mijn oude adres.

  De keuze die ik van de week gebruikt had in het telefoonmenu was er nu ook niet, maar ditmaal dan maar "storingen" gekozen bij de televisie in plaats van wijzigingen. Ik vind het ook maar vaag waar ik het smartcard verhaal onder had moeten plaatsen dus ik ga er maar van uit als de persoon die ik tref er niets van weet dat hij/zij me kan doorverbinden of kan vertellen wanneer er wel weer iemand is die daar over te spreken valt.

  Succes in ieder geval. Ziggo schijnt niet de allerbeste reputatie op het vlak van administratie te hebben, maar vooralsnog voldoen ze bij mij beter dan mijn vorige provider UPC die mij ineens een week lang afsloot omdat hun administratie mij aan een verkeerde aansluiting had gekoppeld (en dat was niet ongebruikelijk, hoorde ik later).
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina