1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

linkssys router WRT160N-v2 niet aan de praat te krijgen

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door hada59, 28 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Ik hoop dat iemannd me kan helpen. Sinds een maand of 3 heb ik de standaard router via Ziggo, een Netgear.
    Nu kocht ik me een Linksys WRT160N-v2 router in de hoop deze snel aan de praat te hebben. Nee dus. Ik draaide de bijgeleverde cdrom en zal wel iets verkeerds hebben gedaan maar na dik 2 uur prutsen heb ik de Netgear maar weer geactiveerd.
    Wie o wie kan me van dienst zijn. De Linksys wordt wel lokaal gezien maar weet geen internetverbinding te maken. Iets in de instellingen doe ik dus niet goed.
    Ik hoop op een goed bruikbaar bericht.
    Alvast bedankt
    Hans
     
  2. Heb je de modem van ziggo al even van het stroom gehad?(resetten)
    Je krijgt namelijk een ip addres via de mac van je router.
     
  3. alles maar dan ook alles van de spanning gehaald. toen de router aangezet en daarna mijn laptop.
    vista vond hem direct.......alleen maar lokaal. De pest is dat ik vanmiddag wellicht wat veranderd heb in de router maar ik weet echt niet wat en wat ik zie ziet er niet eens vreemd uit in mijn ogen. Snap er dus helemaal niks van.
     
  4. Moeilijk te bekijken zo, je router mischien terug zetten naar factory settings.
    Omdat je wat verandert hebt en je weet niet wat.
    Of loop het forum even door mischien staan er goede tips bij.
     
  5. dank voor de tips.........het had inderdaad alles te maken met het modem dat ik nog niet van de spanning had gehaald. daarna bleek het "probleem" opgelost.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina