1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Bug&Wishlist

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door SayMr2Me, 28 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Neem dan een media center pc met een tv kaart(en) et voila... Ik snap niet dat je 'klaagt' dat de decoder geen media center pc is of kan zijn.

  ik zie het als volgt: "De koelkast die ik net gekocht heb is wel ok en kan veel, maar als wish zou ik willen dat tie iedere ochtend een eitje bakt en de kinderen aankleedt"
   
 2. Ach, een mens mag wensen toch? Ik vraag niet of-ie wil stofzuigen of masseren...:rolleyes:
  Het apparaat heeft wel degelijk de functionaliteit om muziek te spelen. In de huidige vorm is dat echter niet aantrekkelijk, waardoor ik denk dat vrijwel niemand de functie zal gebruiken. Dan zeg ik: doe het goed of helemaal niet.
   
 3. Helemaal mee eens, ik heb al eerder geschreven:

  En ik maar denken dat deze discussie over de Humax iHDR 5050 gaat :oops:..
  Mensen blijf daar s.v.p. ook bij.

  Er zit TE veel borrelpraat in deze discussie.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 19 aug 2009
 4. Heb je gedeeltelijk gelijk aan maar toch vind ik dat je niet mag klagen.

  Als je voordat je het apparaat koop jezelf eerst goed inleest of informatie inwint wat het apparaat allemaal kan en hoe hij daar mee omgaat dan had je kunnen weten dat het geen allround mediastreamer/player is.

  Ikzelf ben al heel blij met de werken ethernetverbinding ook al is die niet al te snel. ;)
   
 5. sorry maar jou opmerking voegt anders ook niet veel toe na een duidelijk bericht van de MOD. dus... :no:
   
 6. Wat mij betreft had die optie eruit gelaten mogen worden. Tis een decoder die kan opnemen. Heerlijk, niks meer niks minder. Er zijn duizenden apparaten die wel foto's en video's kunnen laten zien, dit apparaat heeft een geheel andere functie gekregen dus foto's en muziek had van mij niet gehoeven.
   
 7. Daarom is het zo voor jou zo mooi dat je de harde schijf zodanig kunt herverdelen dat je voor fotos/muziek bijna geen ruimte gebruikt en je de humax volledig met opnemen/afkijken bezig kunt laten zijn. :-P
  Persoonlijk vind ik het een leuk extraatje, maar zou ik het niet missen als het ontbrak.
   
 8. Geheel mee ens Ayrton.

  Het zijn tierelantijntjes die als verkooplokkertje moeten dienen maar waar ie eigenlijk niet voor gemaakt is. Het is een TV beestje en eigenlijk geen audio of foto beestje. Je gaat je TV toch niet opstarten om een MP3'tje af te spelen? Nou ja voor sommigen kan het handig zijn.
   
 9. ik vind dat echt nergens op slaan. Het hele idee van 1 centrale multimedia machine die gewoon alles doet is totaal geen rare gedachte.
  En multi media is dus muziek, video's en tv en radio.
  en ja er komen daar steeds meer bij. Bv uitzending gemissed en meer van dat on demand dingen

  Ziggo heeft ook een tuner met on demand spul. Hoordt dat volgens jouw wel onder de definitie?? Puur omdat ziggo dat dan zelf aanbied (tegen betaling kijken naar uit zending gemissed raar maar waar)

  Als ziggo dus een muziek en video store zou open waar je dus dingen uit kon huren dan gaat het er allemaal heel erg op lijken en dan vind je het plotseling niet meer raar?

  Kijk wat wel een beetje zo is dat het afspelen van content die niet van ziggo komt zoals een mkv bestand is natuurlijk 99% niet echt legaal spul..

  Maar goed ik was eventueel van plan om mijn Samsung HD tuner te gaan vervangen met een humax maar ik heb dat niet gedaan en mijn media center dus geupgraded naar 3 Digitale Tuners en Windows 7
  Dus ik kan alles op nemen, SD en HD, van tv met 3 streams te gelijk en daarnaast ook alles afspelen Muziek en Video in een heerlijke interface..

  Het is alleen zo jammer dat dat zo duur moet zijn en niet officieel gesupported. Want een media center is bij ver de meest gebruiksvriendelijk en kwa mogelijkheden de allerbeste voor de meeste mensen hier op deze forums.
   
 10. Daarom zeg ik ook: wil je iets wat meer dan een decoder alleen is, neem dan iets anders dan de 5050. Als je een 5050 koopt, ga er dan niet iets geheel anders van proberen te maken. En je hebt helemaal gelijk om een Media Center aan te schaffen en daarmee alles te kunnen, dus video, muziek, radio, tv etc... maar probeer dat niet van de 5050 te maken. Dat is wat ik bedoel ermee.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina