1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Bug&Wishlist

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door SayMr2Me, 28 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Al je vragen worden in deze thread beantwoord.
  Ruim 80 pagina's leesvoer dus ga er maar even lekker voor zitten. ;)
   
 2. Variant: na aanzetten geen zwart beeld, geen groen beeld maar een epileptisch snel knipperend beeld tussen de zender en donkergroen. Zappen hielp niet, Humax uit en weer aanzetten wel.
   
 3. paulmes

  paulmes Forum Member

  Humax update

  Hallo,

  Op dit forum de bux's en wishes gezien en gelezen.
  Maar ook ergens gelezen dat er een firmware update komt in het najaar?
  Vraag: iemand een meer preciezer tijdsindicatie?

  2de vraag: is er al iets bekend wat er in deze update wordt meegenomen aan verbeteringen van de bug's, wishes en eventuele nieuwe mogelijkheden?

  3de vraag: Weet iemand of er nog verdere firmware updates geplanned zijn of betekent het simpelweg dat het gedaan is met verdere updates en dat alle wensen worden ingebracht in een nieuw apparaat?
   
 4. Wij zijn de nieuwe release al aan het testen, Humax is een aantal weken geleden begonnen met de fixes. Het verder uitbreiden van de wishlist heeft ziet zoveel zin. Humax zal zich beperken tot bufixing en heeft verder een kleine aanpassing gemaakt voor het 'media' menu en de mogelijkheid de timeshift te gebruiken voor een recording. Voor wat betrefd de wishes wordt serieus gekeken welke items toegekend kunnen worden aan een toekomstige opvolger van de 5050 HD-PVR. Ik verwacht dat de software in september beschikbaar zal komen. We zullen de komende weken verder focussen op de failed recordings
   
 5. Hier ben ik dus al heel blij mee. :D
   

 6. Ah. Daar was ik al bang voor! Nu moeten we dus eigelijk wachten op opvolger van de 5050C voordat we de inspanningen van het forum terug kunnen zien (of niet).

  @anoniem (Ziggo)
  Klopt het dat het issue met de afgebroken opnames (E19 error) wordt opgelost of is dat pas in de opvolger het geval?

  Barlin
   
 7. Eh... dat is een bug en geen 'wish' en die vraag had anoniem al beantwoord in dezelfde post waar jij uit quote'te :

   
 8. De problemen met mislukte opnames als gevolg van een E19 is uiteraard in onderzoek en maakt deel van het maintenance project.
   
 9. Welnee, iedereen die hier in dit draadje een constructieve bijdrage geleverd heeft krijgt natuurlijk gewoon een hele nieuwe Humax als dank voor de feedback :-P :mrgreen: :mrgreen:

  Anyway fijn dat er schot in komt. Opnamen uit de buffer kunnen opnemen is al heel wat.
   

 10. Ah. Perfect. Zoals Cees al schreef had ik dat gewoon kunnen lezen. Was waarschijnlijk teveel afgeleid omdat ik tussen de regels lees dat er een release komt waarin bugs worden opgelost, kleine functionele wensen worden meegenomen maar een groot deel van de wishes niet. Ik denk dat we ons moeten voorbereiden dat dit mogelijk ook de laatste release van de software zal zijn (mogelijk op een volgende bug release na). Ik begrijp dat ook wel omdat de ontwikkeling van nieuwe functionaliteit een erg kostbare zaak is en er feitelijk geen inkomsten tegenover staan. Ik wacht nu al met spanning op de volgende Humax C PVR. Wellicht dat we daar een wish list voor kunnen maken dan hoeven we ons niet alleen te beperken tot de software maar kunnen we het ook over de hardware hebben. Ik meld mij bij deze aan om een pre release van de volgende Humax te testen :-P.

  Barlin
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina