1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Bug&Wishlist

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door SayMr2Me, 28 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. :?::?::?::?: Ik heb zojuist naar de lijst gekeken en nu staat hij wel op de juiste plek! Zou het te maken kunnen hebben dat de opname gedaan is toen de Humax nog aanstond? Vannacht heb ik hem uit gezet (wel in standby) en vandaag weer aan.
  Dus om kort te zijn: wordt de nieuwste opname van een serie altijd bovenaan gezet totdat de Humax uit en aan is geweest?
   
 2. Kan iemand bovenstaand probleem opnemen in de bug & wishlist? Dit is echt iets wat niet hoort en wat gewoon opgelost moet worden.
   
 3. ik heb de link naar bovenstaand bericht er maar bijgezet...
   
 4. heb je dit aangesloten via een HDMI splitter/switch (waarschijnlijk met autosensing)???
   
 5. OK. Kunnen ze het zelf uitzoeken. Ik zal het in ieder geval in de gaten houden bij de eerstvolgende opname en melden wat de sortering dan is.
   
 6. Ik heb Humax gebeld over de 5050c en dan met name over het feit dat opnames wissen zo'n 10 sec. duurt. Ze waren niet bezig met een fix oid. daarvoor en wisten ook niet of dat wel terug te brengen was naar 1 sec. of zoiets. Het staat dus ook niet op hun lijst met verbeterpunten.
  Hooguit als er meerdere klanten hierover zouden struikelen, dat ze er dan naar zouden willen kijken. Maar ook dan....geeen garantie dat het sneller zou kunnen worden gemaakt.

  Voor mij is dit helaas een struikelblok en zal ik op zoek gaan naar een alternatief.
   
 7. Dit staat op de bugs and wishlist.
  Met andere woorden er zijn een heleboel gebruikers die hierover klagen.
  Als het goed is word dit punt ook meegenomen (hoop ik tenminste) door Ziggo.

  Het wissen duurt misschien wat langer maar het wissen via ftp gaat wel op de normale snelheid. Misschien is dit een optie voor je?
  De Humax 5050C heeft dan zijn nukken maar is op dit moment wel de meest complete HD PVR die er op de markt is.
  Samsung schijn er een in ontwikkeling te hebben en Cisco heeft alleen maar de ontvanger die je krijgt bij het interactieve abonnement.

  Een andere opties zou het aanschaffen van een Dreambox met dvb-c kunnen zijn maar daar kan ik je verder niks over vertellen.
   
 8. Bij mijn weten update de Humax alle iconen en andere statistieken pas als het apparaat uit en weer aan gezet is (powercycle).
  Misschien is dit hierbij ook aan de orde.
   
 9. Mja, je zou het wel zeggen, maar als ze bij Humax support hier niets over kunnen zeggen en wel aangeven dat ze daar helemaal niet mee bezig zijn...dan kan Ziggo hier niet veel in betekenen, toch ?

  Dat van het wissen via FTP is misschien wel een optie, al is dat wel een workaround waarvan ik me afvraag of dat net zo simpel werkt als een mapje met bestandjes van je PC leegknikkeren ?

  De keuze is ook zo beperkt nog he..... :cry:
   
 10. Ik kan me zo voorstellen dat de supportdesk van Humax, evenals van Ziggo niet contant word geinformeerd over het stadium waarin een firmwareupdate verkeerd. daarnaast duurt het nog wel even woordat deze upgrade feitelijk zal worden gedaan. Ik houd goede hoop dat een belangrijk deel van de punten uit onze Bug&Wishlist word meegenomen bij die upgrade.

  Ik wis soms (vooral tijdens opnamen) ook via FTP (filezilla) en dit gaat goed, mits ik zowel het mapje en de losse (gelijknamige) file's wis en dan de medialijst even (30sec) met rust laat. als ik vervolgens de medialijst open is deze up-to-date.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina