1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Bug&Wishlist

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door SayMr2Me, 28 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. als je heel de thread doorleest kun je hier alles over vinden maar... Ja.
   
 2. Dit zou meteen het probleem oplossen als je iets inprogrammeert wat nog niet in de EPG staat. (ivm vakantie verzette ik mijn dagelijks op te nemen 8 uur journaal naar twee weken later, maar omdat ie dan nog niet in de gids staat heet ie voortaan "NED1 etc.")
   
 3. Dat zijn 2 vliegen in een klap... haha
   
 4. Wat is de status van de upgrade? Ik kreeg de indruk dat de lijst is besproken met Humax en dat er nu aan een upgrade wordt gewerkt. Weet iemand wanneer die beschikbaar is?
   
 5. De laatste berichten luidde september/oktober...het blijft afwachten
   
 6. Precies wat ik wilde weten bedankt :thumb up:
  Dan heeft het dus zin om wensen en fouten te melden :wink:
   
 7. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  Hier kleeft echter 1 nadeel aan als de 5050 de titel opneeemt wat de EPG uitzendt. Nu neem ik bv. gtst op. Door mijn instelling start de opname 5 minuten vroeger en loopt 10 minuten na. Omdat ik deze nu via EPG programmeer danwel dagelijks komt er netjes bij de opname GTST te staan.
  Zou de 5050 de titelnaam opnemen wat bij start van de opname door de EPG wordt uitgezonden staat er geen GTST maar RTL Weer.

  Dit probleem hadden de oudere HDD/DVD recorders ook die de programmanaam van teletekst opnamen als titel.

  Oplossing zou dan moeten worden dat de 5050 "ziet" dat de opname 5 minuten eerder start en dus de titelnaam van de EPG pas 5 minuten later mag opslaan.


  Zeker, blijven melden.
   
 8. Opnames opnemen met zelfde EPG naam

  Op mijn media center kan ik de scheduler zo instellen dat een programma opgenomen wordt als deze in de EPG staat.

  Bijvoorbeeld mijn vrouw kijkt graag paardensport en dus wil ik graag alle paardensport op Eurosport opnemen. Dus als in de EPG op Eurosport Paardensport staat zou het dus opgenomen moeten worden.

  Het is overigens wel zo dat sommige EPG titels niet alleen de naam van het programma tonen, maar ook de titel van de aflevering. Dan gaat dit verhaal natuurlijk niet op (tenzij je wildcards in de epg titel zou kunnen toevoegen)
   
 9. opname tijd van EPG vooraf en uitloop tijd instellen

  Ik heb standaard 5 minuten vooraf tijd en 15 minuten uitloop tijd ingesteld voor opnames.

  Ten eerste zou ik willen dat de scheduler dit altijd doet. Dus als ik instel om bijvoorbeeld op te nemen van 18:00 tot 19:00 uur zou hij moeten starten op 17:55 uur t/m 19:15 uur in mijn geval.

  Ten tweede zou ik graag voor sommige opnames deze vooraf en uitlooptijd willen kunnen aanpassen. Dus normaal 15 uitloop tijd, maar als ik een programma kies uit de epg zou ik graag een optie krijgen op dit aan te passen naar bijvoorbeeld 20 minuten uitloop tijd. Omdat ik weet dat, bijvoorbeeld bij Eurosport of bij live uitzendingen, de tijd nogal eens fors kan uitlopen.
   
 10. dit is vrij eenvoudig al te realiseren.
  als je een programma programmeert met je epg en daarna (nadat je de guide hebt afgesloten) op schedulle op de ab klikt kun je geprogrammeerde opnames naar believen aanpassen
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina