1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Bug&Wishlist

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door SayMr2Me, 28 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Houd het on-topic


  Dringend verzoek om het on-topic te houden.
   
 2. Ik heb weer een wish: bij mij lijkt de audio iets later te komen dan het beeld (TV aangesloten via scart); aan de in te stellen audiovertraging heb ik dus niets. Is het mogelijk ook een audioversnelling (of beeldvertraging) te krijgen zodat ik dit synchroon kan krijgen?


  BTW mijn al eerder geuite wish voor een grotere favorietenlijst (of een andere mogelijkheid om de zenders waarop je niet geabonneerd bent over te slaan) staat nog niet in de opsomming van de wishes. Momenteel is het maximum 100 zenders per favorietenlijst.
   
 3. ik heb ze toegevoegd.
  excuus voor de vertraging :giveup:
   
 4. Thanks! :applause:
   
 5. heb nog een wish, als je vooruit wilt spoelen gaat dit per 30 sec.(of een andere hoeveelheid zoals ingesteld) maar als ik nu 5 minuten vooruit wil spoelen, bijvoorbeeld een reclameblok, moet ik dus 10x op het knopje sprong vooruit klikken.
  kan het nou niet zo ingesteld worden dat als je de knop sprong vooruit (dus niet het knopje versneld afspelen) of sprong terug ingedrukt blijft houden dat hij dan door blijft springen (met de door mij ingestelde sprongen van 30sec.) tot ik het knopje los laat?
  het lijkt een futiliteit maar voor iemand met beginnende rsi-klachten is het wel prettig als het aangepast kan worden
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 25 jun 2009
 6. En als het blok 2 minuten of 3 of 6 minuten is?

  Ik vind 15 seconder perfect.
  7 seconder heb ik voor terug ingegesteld.
   
 7. heb ff mijn post aangepast "kan het nou niet zo ingesteld worden dat als je de knop sprong vooruit (dus niet het knopje versneld afspelen) of sprong terug ingedrukt blijft houden dat hij dan door blijft springen (met de door mij ingestelde sprongen van 30sec.) tot ik het knopje los laat?"

  ik bedoel dus dat als je het knopje sprong vooruit ingedrukt blijven houden dat de pvr dan ook blijft doorspoelen/springen (en niet 1 sprongetje voor elke druk op de knop) net zoals je bijvoorbeeld een nummer doorspoeld op een cd-speler het desbetreffende knopje vast blijven houden tot je op het punt bent aangekomen waar je wilt zijn.

  vooruit is bij mij 30sec en terug 15sec (als ik de waarde van vooruit lager ga zetten betekend dit dat ik alleen maar meer keer op het desbetreffende knopje moet drukken en dat is nou net iets wat ik niet wil)
   
 8. Done, ik hem hem wat ruim omschreven omdat ieder een eigen mening heeft maar de link staat erbij :wink:
   
 9. Als je eenmaal op snel vooruit of achteruit gedrukt hebt dan kun je daarna met de grote ronde chromen knop versneld door het programma zappen door de knop links of rechts ingedrukt te houden.
  Dit gaat razend snel en is misschien ietsje onnauwkeuriger maar het werkt wel.
   
 10. Bugs:

  Ik lees bovenin bericht:

  Hetzelfde geld voor de ingestelde audiovertraging, hiervoor moet men na het opnieuw inschakelen eerst weer door het menu

  Ik heb dit als ik van zender verander. Dan loopt het geluid bij sommige zenders/opnamen al weer er naast.

  Wishlist:

  1e. Als je bv pauseert en weer verder gaat krijg je die mooie balk onderin waar je bent in de opname. Het zou mooi zijn als de tijd die deze balk op het scherm blijft instelbaar is. Hij blijft wel erg lang op het scherm.

  2e. Het zou mooi zijn als er een step functie komt. Hierdoor kan je stap voor stap door een opname heen.

  Groeten,

  Jeroen
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina