1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Bug&Wishlist

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door SayMr2Me, 28 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik weet dat er een update aan zou moeten komen. Ik bedoelde de vraag wat algemener: heeft een bugs/wish list hier op het forum voor elk willekeurig apparaat wel enig nut richting Ziggo.
  De topicstarter heeft er een keurig lijstje van gemaakt en daaraan zie je hoeveel tijd en moeite er al inzit.
  Wordt een buglist echt door het bestuur overhandigd aan Ziggo of zijn we afhankelijk van de welwillendheid van bijvoorbeeld Anoniem.
  Er zal voor Ziggo/Humax toch ook een deadline zijn tot wanneer er bugs meegenomen kunnen worden voor een geplande update.
   
 2. Er is door Anoniem (Zigggo-Official) toegezegd dat deze lijst word meegenomen in besprekingen, ontwikkelingen tbv een update.
   
 3. dit weet nog niemand, de toezegging is er.
  uiteraard zou het fijn zijn als jij bij Humax en Ziggo infiltreert om te kijken of er iets mee word gedaan en daar dan verslag van uitbrengt op het forum :thumb up:
   
 4. Het is technisch niet mogelijk de 5050C zo aan te passen dat hiermee een via USB aangesloten DVD recorder kan worden aangestuurd. Denk alleen maar aan de nodige conversie en authoring software die dan op de 5050 zou moeten draaien (wat de hardware dus niet kan).

  Kun je dus vergeten, en is ook niet bijster interessant omdat er al lang een veel betere optie in het apparaat is geïmplementeerd, namelijk de ingebouwde FTP server, die is te benaderen als je het ding via ethernet aan je router hangt. Met een gebruiksvriendelijk programma als VideoRedo TV Suite zijn opnamen dan te bewerken (bijv. reclame verwijderen) en op DVD te zetten zonder re-encoding, en dus ook zonder kwaliteitsverlies.
   
 5. dan zul je een lachend gezicht zien. "gelukkig dat ik het heb gebackupped naar HD:-P" "gelukkig dat ik het heb gebackupped naar HD:-P" "gelukkig dat ik het heb gebackupped naar HD:-P"

  veel te veel beperkingen, DVD. alleen al de grootte. geef mij maar een harddisk. ik heb in 2 jaar misschien 10 DVDtjes gebrand (op mijn Liteon 4045 DVD recorder, omdat daar geen extra HD op aangesloten kan)
   
 6. Is er zo'n prog voor linux ?
   
 7. Iets raars met opnames die doorlopen

  Ik zag gisteravond het volgende:
  Had 2 programmas geprogrammeerd voor opnames, beide op SBS6;
  20:30 - 21:30 en van 21:30 - 22:50.
  (Ik heb geen overlaps geprogrammeerd, dus gebruik maar 1 tuner).

  Ik zette om ca 9:23 de Humax aan en de TV en kwam terecht op NL1.
  Ik zapte naar NL2 en NL3 en stopte bij het voetbal.
  Niets raars, maar plotseling verschijnt op het scherm "Opname gestart".
  Ik druk op Info en zie 2 opnames op SBS. Hetzelfde programma wordt nog een keer opgenomen van 21:24 tot 21:30 (dus 6 minuten). Gek.

  Ik wacht af wat er gebeurt om 21:30.
  * de oorspronkelijke opname van 20:30 - 21:30 loopt gewoon door;:sad:
  * de opname gestart om 21:24 stopt netjes om 21:30;
  * een nieuwe opname wordt gestart om 21:30 (zoals ingesteld).

  Kortom de Humax was de kluts even goed kwijt.
  Ik heb de foutieve opname maar met de hand gestopt.

  Heeft iemand dit eerder gezien ?
   
 8. typisch gevalletje van BIJZONDER :giveup:
  gelukkig heb ik het niet eerder gezien, hoop eerlijk gezegd ook dat jij de enige blijft met dit probleempje.
   
 9. Ja. Bij mij één keer.
  Bij een foute combinatie van handelingen kan het zijn dat de lopende opname "gesplitst" wordt, in ééntje met de oorspronkelijke begintijd, maar zonder eindtijd (die zal dus doorlopen tot je hem met de hand stopt, of tot de schijf vol is), en ééntje met de oorspronkelijke eindtijd, maar zonder begintijd (en die dus begint op het moment dat het zich voordoet.)
  Onduidelijk (in ieder geval voor mij) is nog wat precies "een foute combinatie van handelingen" is. Ik had toen niet veel meer gedaan dan het ding aan te zetten terwijl een opname liep en op "schedule" drukken.
  Sinds die tijd druk ik op "media" i.p.v. op "schedule" als ik een lopende opname wil checken, en het is niet meer voorgekomen. (Als ik toekomstige opnamen wil checken wacht ik tot een moment dat er geen opname loopt).
  Dit bewijst overigens niet dat de "schedule"-knop de boosdoener is: als ik jouw verhaal goed lees ging je pas kijken nadat de extra opname gestart was. Alleen het aanzetten tijdens een opname is op zich volgens mij ook niet genoeg om deze fout te triggeren.
  Wie het weet mag het zeggen...
   
 10. Toen ik het had dacht ik eigenlijk dat dit was wat met bugs 1 en 2 bedoeld werd. Dus toch niet zo bijzonder..
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina