1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Bug&Wishlist

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door SayMr2Me, 28 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Heb gisteravond nog een heeeeeeeel irritant puntje gevonden.
  als ik bij voorbeeld op zender A twee programma's achter elkaar opneem kan ik niet meer op zender B bijvoorbeeld een film opnemen (dit komt door de extra tijd die ingesteld is aan het begin/einde van een programma).
  bij mijn vorige pvr (samsung p850r) werd de standaard ingestelde extra tijd tussen de twee programma's op zender A ingekort zodat ik met tuner 1 de twee programma's op zender A kon opnemen en met tuner 2 de film op zender B.

  Tevens vind ik het niet zo handig dat de pvr helemaal niks meer doet als je twee programma's tegelijk aan het opnemen bent.
  Kwam gisteravond thuis en wilde een beetje tv gaan kijken en was vergeten dat ik twee progs aan het openemen was, dus ik tv aan - pvr aan en vervolgens geen beeld en alleen de melding "geen signaal" op de tv, niet beseffende dat ik aan het opnemen was, dacht hmmmm vreemd zal de pvr ff resetten door de schakelaar achterop de pvr ff om te zetten, gevolg pvr werkte weer wel maar opnames mislukt :x:x
   
 2. Niks meer doen is niet waar: je had wel kunnen switchen van kanaal naar zenders die in dezelfde streams zitten als de programma's die je aan het opnemen was. Maar een wat meer begrijpelijke melding was natuurlijk wel welkom geweest.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 16 jun 2009
 3. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member


  Je eerste punt had de 9200 ook al. De p850 deed het inderdaad door de 1e timer af te breken waardoor je soms een seconde of 20 kwijt was van die opname. Schijnbaar is destijds heel bewust gekozen om die functie uit de 9200 te halen. De 5050 heeft dat exact overgekregen van de 9200. Wat ik doe is zo'n opname handmatig aanpassen en/of programmeren.

  Jou 2e punt is eigenlijk heel logisch. Er is geen tuner meer vrij dus kun je niet meer live kijken als de zender die je wilt kijken niet in dezelfde stream zit.
  Overigens geeft de 5050 de melding "Werkt niet tijdens opname" als je met de nummerieke toetsen werkt. Ga je met de page up of down naar de volgende of vorige zender dan slaat hij heel netjes de zenders die niet in de streams zitten over.
   
 4. dit probleem (punt 1) is al vrij snel bekend geworden en staat in de wishlist. :thumb up:

  het gebeurt vrijwel nooit maar waarschijnlijk was er geen andere zender meer beschikbaar.
   
 5. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  Het eerste punt valt over te twisten. Is vrij persoonlijk denk ik. Het is al eens voorgekomen dat ik op de 850 2 programma's achter elkaar had opgenomen en mijn vrouw haar programma had gewist. Ik miste toen het laatste stuk van mijn programma.

  Toch regelmatig hier hoor dat er geen zender beschikbaar is door de 2 lopende timers.
   
 6. maar het is dus al een wish om hier verandering in te brengen. het is geen bug want het is niet iets dat het volgens de specificatie's wel zou moeten doen.

  het kan zo zijn dat in de 2 streams geen andere zenders zitten, ofdat de andere zenders niet in je pakket zitten. hier kun je de verdelig van de stream's bekijken.
   
 7. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  Voor mij juist niet vanwege mijn eerdere post dat ik dus een stuk kwijt was. Maar zoals aangegeven is dit persoonlijk. En nee, het is geen bug idd. Mischien beide opties dat je kunt kiezen.
   
 8. heb nog een Wish.
  Zou het mogelijk zijn om de EPG wat regelmatiger te laten verschuiven, als je nu naar rechts schuift verspringt de lijst in een keer twee uur (dus bijvoorbeeld als je in beeld de periode 20.30-22.30 hebt staan verspringt ie met opzij scrollen in eens naar 22.30-00.30)
  mijn vorige pvr (Samsung 850) verspringt met een half uurtje tegelijk, vind ik persoonlijk een heel stuk prettiger.
   
 9. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  Kijk hier eens bij mijn post. Ligt denk ik in dezelfde lijn en het staat al op de lijst.
   
 10. Kabaal bij afspelen MP3

  Laatst was ik een berg mp3's aan het afspelen, korte stukjes van elk nummer, veel vooruitspoelen / naar volgend nummer gaan. En ineens bij het kiezen van een ander mp3 bestand kwam er enorm kabaal met een zeeeer luid volume uit de speakers dat totaal niet op de af te spelen muziek leek. Van schrik heb ik direct het stekkerblok uitgeschakeld. (En de parkiet viel van zijn stokkie).

  Ik heb geprobeert het probleem te reproduceren door nogmaals dezelfde mp3 af te spelen, maar niet gelukt. Ik weet ook niet zeker of het aan de humax ligt of aan mijn versterker (bose 3 2 1 aangesloten met optisch) maar het trad op bij het wisselen van mp3tje.

  Het betrof 320kbps mp3's.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina