1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
    Ontzet Notitie

Bug&Wishlist

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door SayMr2Me, 28 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. anoniem

    anoniem Cable Expert

    Berichten:
    4.086
    Goed initiatief !
     
  2. SayMr2Me

    SayMr2Me Forum Member

    Berichten:
    302
    thx :pompom:
     
  3. bitsflew

    bitsflew Forum Member

    Berichten:
    156
    Bug

    Ik al een paar keer meegemaakt dat ik na het aanzetten van de Humax en TV een zwart beeld kreeg.

    Zappen naar een andere zender lost het probleem niet op.

    Wat helpt is de TV even naar een andere ingang te schakelen.

    Lijkt verdacht veel op een HDMI handshake probleem.

    TV: Sony 40W2000
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 4 mrt 2009
  4. bitsflew

    bitsflew Forum Member

    Berichten:
    156
    Wens

    In de 'vformat=auto' stand de volgende twee opties om te bepalen hoe 4:3 content wordt afgebeeld.

    1) als 4:3 voor de pilarbox liefhebbers.
    2) als 16:10 voor de breedbeeld liefhebbers.

    De laatste optie levert een heel acceptabel breedbeeld op en de ondertiteling blijft in beeld, een ander voordeel is dat je die vervelende letterbox balken bij Discovery en Animal planet kwijt bent.

    Hier een paar foto's om het e.e.a. te illustreren

    4:3 met de huidige opties.

    [​IMG]
    vformat=auto: balken rondom bij Discovery en Animal Planet

    [​IMG]
    vformat=zoom: (16:12 scaling) ondertiteling valt weg

    [​IMG]
    vformat=full: (16:9 scaling) teveel vervorming (fattyvision)

    [​IMG]
    16:10 scaling: dit komt aardig overeen met wat een Sony in de smart stand produceert.
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 5 mrt 2009
  5. Joop558

    Joop558 Forum Member

    Berichten:
    1.541
    Het teletekst beeld is erg klein, kan dat groter?

    Hij laat eerst alle pagina's voordat je kan gaan kijken, is het mogelijk dat je al kijkt, terwijl hij de pagina's aan het binnen halen is?
     
  6. bergmans

    bergmans Forum Member

    Berichten:
    126
    Een grote wens

    Het zou voor velen fantastisch zijn, als er in de 'bewerkmodus' (gele toets), toch een knip mogelijkheid aanwezig zou zijn. Tenslotte kan je het beeld ook langzamer en versneld afspelen. Het is nou eenmaal handiger om dit vanuit de PVR te doen. Het branden kan dan op de computer gebeuren.
     
  7. BertvanHorck

    BertvanHorck Forum Member

    Berichten:
    460
    Kwaliteit van SD is onvoldoende, lijkt erg gecompressed, in ieder geval via component, zowel in originele uitzending als in geupscaled versie naar 720p of 1080i

    Dit in vergelijking met de Samsung 360HD die een uitstekend detailrijk beeld geeft in SD
     
  8. rutger89

    rutger89 Forum Member

    Berichten:
    316
    Hevig knipperend groen beeld na bootmenu, na zappen verandert dit in volledig groen beeld. Het geluid blijft wel hoorbaar en het apparaat reageert wel. Dit nu 2x gehad, bug of defect? Stekker d'r in en d'r uit lost het probleem op.
     
  9. UltraSub

    UltraSub Forum Member

    Berichten:
    57
    Lijkt een hdmi handshake probleem. Heb ik hier ook een keer gehad, maar werd feilloos opgelost door de tv, heel even zwart, waarschijnlijk nieuwe handshake en daarna gewoon beeld. Niks gedaan op de decoder. Wat heb je voor TV? (Hier een Philips 47PFL9703)
     
  10. vaneev

    vaneev New Member

    Berichten:
    3
    On/off

    Ik heb problemen met het aanzetten van de decoder. Uitzetten met afstandbediening werkt, aanzetten kan alleen op de decoder zelf, niet meer op de afstandbediening.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina