1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Bug&Wishlist

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door SayMr2Me, 28 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. als het goed is, zo werkt het tenminste bij mij, ga je naar een favorietenlijst, als je uit die lijst een zender selecteerd (ok) dan onthoud de humax dit. via de guide kun je dit selecteren in het opt+ menutje.
   
 2. Ik heb de decoder nu vanaf half maart en vanaf die tijd totaal geen problemen gehad, eerst een oude kaart gebruikt geen problemen toen de nieuwe kaart met tijdelijk alle kanalen geen problemen. Maar nu met de storing dus dit probleem ( ik ga ervanuit dat het de storing is die dit veroorzaakt). Maar toch zoals je zegt waarom de normale kanalen achter de decoder dit voorkomt een hoop problemen.

  zoals ik al in mijn edit aangaf, er is een storing en ik heb hier eerder geen last van gehad.

  maar we gaan erg offtopic :P er is een storing dus daar is het op wachten nu.

  Waar ik me wel aan erger is dat de decoder bij 2 kanalen opnemen in dezelfde stream en 1 kijken in een andere stream een conflict geeft.
  [edit]het voorprogrammeren dus....
  Ik heb het idee dat de decoder alleen kijkt hoeveel kanalen er bekeken/opgenomen worden op dezelfde tijd en dit niet controleerd met de streams of deze in dezelfde vallen.

  Ook irriteer ik me aan datgene wat ik al eerder had aangekaart: http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?p=167283#post167283
   
 3. totale bug en wish list

  Hallo,

  is er ergens een totale fouten en wensenlijst?
  Voordat ik straks allemaal dingen ga melden die al 20x zijn aangemeld, want het hapert nogal het humaxje !

  groet

  Sjors
   
 4. Zie het eerste bericht van dit topic voor het overzicht.
   
 5. Ik had al van alles geprobeerd maar de trigger is hier dat je een selectie moet doen! Ik geloof niet dat het manual daar nu zo duidelijk in is.
  Het is inderdaad zo dat als je een selectie doet uit de favorietenlijst die je voorzet (zowel bij List als bij Guide) dat daarna de Humax die lijst onthoudt!
  Om de boel terug te krijgen moet je dan, logischerwijs, de volle lijst (rode knop) weer kiezen en daaruit een selectie doen!
  Hoe simpel kan het zijn?
  Afijn ik ga een lijst maken met uitsluitend de zenders die in mijn abonnement zitten............... Bedankt voor de hulp! :applause:
   
 6. ik snap wat je bedoelt ;)
   
 7. Helaas............. als je zender voor zender probeert toe te voegen in 1 favorietenlijst stuit je uiteindelijk op de boodschap "Geen favoriete zenders meer beschikbaar" en dan ben ik nog niets eens halverwege de lijst zenders!
  Blijkbaar is er een maximum aantal favorieten per lijst? of in totaal op alle lijsten? Ik kan er 1,2,3 niets over vinden in het manual.
  Is dit nou een bug? Of dient de vergroting van het aantal favorieten op de wishlist te verschijnen?
  In ieder geval kan ik nog steeds niet zappen langs uitsluitend de zenders in mijn abonnement............... :cry:

  edit: het maximum is 100 zenders per lijst..........
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 5 jun 2009
 8. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  WISH: 2 humaxen 5050 boven elkaar kunnen gebruiken.

  En nog een mooie Wish. Alleen zal deze niet alleen via een software-update gerealiseerd kunnen worden denk ik.

  Ik zou graag de mogelijkheid hebben om 2 5050’s boven elkaar te kunnen gebruiken. Wel uiteraard via 2 afstandsbedieningen of 1 met een aparte schakelknop.
  Mijn Sony HDD/DVD recorder heeft de mogelijkheid om wel meerdere van hetzelfde merk en type te kunnen gebruiken. Dit gaat door een instelling in de afstandsbediening en in het menu van de Sony.
  Ik heb in het begin zowel de Samsung P850RS en Samsung H360 gehad. Helaas moest 1 van de 2 weg omdat de afstandsbedieningen op dezelfde code uitzonden.
  Gelukkig hebben de 9200 en de 5050 dat niet want die staan hier op elkaar.

  De code voor TV, DVD en AUDIO is ook vrij in te stellen dus zou het technisch moeten kunnen.
   
 9. Wellicht in lijn met de vorige (maar ik bedoel volgens mij net iets anders) zou ik graag willen (wish) dat je twee humaxen kan koppelen. Eén op de slaapkamer en één in de woonkamer en dat je programma's via de netwerkverbindingen op de andere humax kan zien/deleten.
   
 10. Zou een leuke optie zijn maar ik vrees dat dit een verandering aan de ftp-server in de Humax vereist waar de verschillende tv-zenders niet blij mee zullen zijn.
  Het is al heel wat dat we de Humax vanaf de computer via ftp mogen/kunnen benaderen.
  Het schijnt nogal wat voeten in aarde gehad te hebben om die functie te mogen implementeren.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina