1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Bug&Wishlist

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door SayMr2Me, 28 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. (mede) 5050 gebruikers,

  De lijst met bugs / verbeterpunten is recent mede aan de hand van julie reacties opgesteld en voorgelegd aan Humax. Ik heb nog geen terugkoppeling ontvangen over de items die Humax zal meenemen in de maintenance release. Humax zal in juni starten met deze eerste 5050 maintenance release.
   

 2. Zullen we eerst eens aan de slag gaan met de Humax IR-FOX C? Of krijgt dit apparaat voorrang met bugfixes omdat je er zelf één hebt?
   
 3. He ARCHIE, cool down

  Dit apparaat is hot en het is logisch dat snel na de release een update komt met bugfixes. Mogelijk is die er snel na release van de IR-FOX ook geweest..
   
 4. Ik zit al jaren met een ontvanger die ik om de zoveel tijd kan resetten omdat de tijd weer eens niet goed loopt. Dat is al lang genoeg bekend afgezien van allerlei andere bugs. Het interesseert mij dus persoonlijk niet zoveel dat de iHDR-5050C hot is. Straks krijgen we weer het gezeur dat de IR-FOX C te oud is voor bugfixes. Van uitstel komt afstel.
   
 5. Starten ze in juni met development/bugfixen?
  Of zijn ze daar al mee begonnen en verwachten jullie in juni de maintenance release?
  Als ze in juni nog moeten starten dan zal de update (even rekening houden met vakantie) pas in augustus/september komen?
   
 6. Het team wordt in juni verwacht, op dat moment wordt er gestart met bugfixen en testen en vervolgens valideren (door ziggo). Praktisch betekent dit inderdaad dat je ergens in aug/sept een update kunt verwachten.
   
 7. Je haalt je eigen verwijt onderuit.
  De pot verwijt de ketel en zo...
   
 8. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  Ik heb ook beide apparaten en moet ArChie wel een klein beetje gelijk geven. Maar dat kan ook op een andere manier gezegd worden.

  Maar persoonlijk hoop ik dat de bugs en wishes van de 5050 toch iets sneller komen want aan sommige dingen stoor ik me wel.
  Ik kan in ieder geval niet wachten tot augustus/september.
   
 9. Sinds een paar dagen in het bezit van de 5050 na hoorndol te zijn geworden van de Samsung.
  Het apparaat werkt perfect, beeldkwaliteit is prima, timer programmering werkt ook goed, het enige minpuntje vind ik het ontbreken van de optie sorteren op datum en tijd ipv nu of alfabetisch, tijd, is een beetje lastig als je een serie volgt die per keer 2 afleveringen heeft op 1 dag, om dan telkens weer net de verkeerde te kiezen uit de media lijst van opgenomen programma's.
  idem voor gemiste / vergeten programmas waarvan de volgende dag dan wel weer een herhaling is maar die dezelfde dag ook savonds weer een nieuwe aflevering uitzenden met als gevolg eerder genoemd probleem / missende optie in de 5050.
   
 10. Bug: Titelnaam met een ' ä ' niet zichtbaar in FTP venster; Filezilla

  Ik ging een FTP overdracht starten en wat bleek alle titles waren zichtbaar behalve één opname met een ' ä ' in de titel,
  na hernoemen in ' a ' en even de Humax herstarten, ziedaar de titel is zichtbaar!

  Iemand dezelfde of soortgelijke ervaring met 'exotische' titels! :?:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina