1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Bug&Wishlist

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door SayMr2Me, 28 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. 10m HDMI kabel van 70 euro???? Daar zet ik mijn vraagtekens bij. Eerste advies en vereiste is altijd een goede kwaliteit HDMI kabel. Ik heb er een HDMI kabel tussen zitten van 70 cm van 79 Euries en een perfect beeld.
  10m HDMI kabel van 70 euro lijkt mij niet zo’n beste kwaliteit, probeer het maar met een kortere kabel van een goede kwaliteit. Jammer maar het is vaak zo, op TV en ontvanger word niet gekeken op een paar honderd euro maar op de kabels wel op een paar tientjes.
   
 2. Of dure kabels met korte afstanden nuttig zijn, daar is al veel over geschreven. Dat bij langere afstanden de kwaliteit (helaas dus ook de prijs) hoog moet zijn, daar is ook het nodige over geschreven. Beide zaken worden o.a. hier besproken
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 11 mei 2009
 3. Onzin, de 10m kabel werkte perfect de eerste 2 weken, en als ik mijn Xbox ermee aansluit (1080p zelfs, ipv de 1080i van de Humax) werkt ie ook 100% goed. Je krijgt hem bij de Saturn, verpakt in een kartonnen doos. (Dus je kunt hem proberen als je nieuwschierig bent en gewoon weer terugbrengen...)
   

 4. Oke........., de kabel geleverd bij de Humax 5050 gaf bij mij erg veel ruis op het beeld en was dus erg ontevreden over de beeldscherpte. Ben met die klacht terug bij BCC geweest en heb een betere (duurdere) kabel even in bruikleen gekregen en gelijk alle ruis was verdwenen ben nu zeer tevreden (op een paar kleine punten na) met mijn Humax 5050.
   
 5. Mijn HDMI-kabel komt bij Deal Extreme vandaan.
  Ik had een kabel van de Gamme voor 15 euro maar die gaf geen stabiel beeld bij HD-materiaal. Sinds ik deze kabel heb is het beeld echt perfect. :D

  Ik heb overigen nog wel iets voor de wishlist en wel dit:
  Graag kopieeracties op de achtergrond laten verlopen en niet zo prominent in beeld zoals nu.
  Ik zit hier nu History Channel te kijken met een joekelgroot paneel onderin beeld waarin staat dat mijn film van de externe harddisk naar de interne harddisk word gekopieerd... dat hoeft hij mij echt niet de hele tijd te melden als ik hem zelf die opdracht heb gegeven. :D

  Misschien alleen een melding als hij begint met kopiëren en als hij klaar is en natuurlijk een melding als iets fout gaat.
  Komt ook nog een keer bij dat verder TV kijken uit den boze is. Je moet dus de hele tijd dat je kopieert naar dezelfde zender blijven kijken. :cry:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 11 mei 2009
 6. Die link verwijst naar legend of the seeker.
  Op zich een leuke serie van een nog mooiere boekenserie, maar het heeft niets met deal extreme te maken. :no:
   
 7. Hahaha... foutje van mij... is nog een copy en paste van gisteren.
  Is trouwens een leuke serie als je de boeken niet kent.
  Ik ken ze dan ook niet.
  De link is nu aangepast. ;)
   
 8. helemaal mee eens. Ik heb zowel duurdere als goedkopere kabels geprobeerd (op korte afstand) en zag daar zeker geen verschil in... Kabeltje van 8,- en een kabel van 89,-... :cool:
   
 9. Horen die kabels nu ook al op de bugs en wishlist? Nogmaals daar zijn al diverse topics over.
   
 10. Even een vraag.
  Hebben meer mensen het meegemaakt dat de Humax geen chapterthumbnails aanmaakt als de opname in een map en niet in de root van de Humax staat?

  Ik weet dat Humax de thumbnails pas aanmaakt als hij uitgezet is geweest en dat helpt dus ook niet.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina