1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Bug&Wishlist

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door SayMr2Me, 28 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dat was zo, maar is niet meer zo. Zie hier: http://tweakers.net/nieuws/43502/nieuwe-linux-driver-claimt-betere-ntfs-support.html

  Maar nuttig lijkt het me allerminst. De filesystemen van Linux zijn allemaal prima in het dagelijks gebruik. Sommige zijn beter met kleine bestanden andere met grote, maar zo veel maakt het niet uit. Defragmentatie is een Windows-term en uitvinding, die je voor Linux niet nodig hebt.:thankyou:

  Marc
   
 2. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  Even off-topic: In welk verband lees jij mijn "power"?
   
 3. :? Tja, zo'n vraag ziet er wel merkwaardig uit :lol:
   
 4. Ik heb liever dat ze bij Humax hun tijd gebruiken voor nuttige dingen. Fragmentatie speelt bij een volwassen filesysteem (niet FAT dus) en bij het gebruik van een PVR (relatief weinig, maar wel grote files) hoegenaamd GEEN rol.
   
 5. Mee eens, ik heb de 9200C twee jaar lang zeer intensief gebruikt en nog nooit last gehad van problemen die ook maar enigzins zouden moeten duiden op een gedefragmenteerde harddisk.
   
 6. playlist

  Wish:
  Ik zou graag meerder playlists in kunnen stellen en over meerder mappen. Ik heb een verzameling MP3 op de HD gezet maar je kan maar 1 playlist per map maken. Ik zou bijvoorbeeld een playlist voor achtergrondmuziek willen maken en een andere voor bijvoorbeeld hollandse hits.

  En een ander wens: De info van de geprogrammeerde film tonen als je op de infoknop drukt (ipv de info van het programma dat ervoor was).
   
 7. Helaas weer een bugje die vrij lastig te reproduceren is.
  Na een onbepaalde tijd (ongeveer een week of 2 intensief gebruik) loopt de 5050 vast. Even de power er af en er weer op en we kunnen er weer een paar weken tegenaan.
  Ik heb geen specifieke toetsencombinaties o.i.d. kunnen ondekken waar deze bug mee te reproduceren is.

  Ook nog een "wish": Font grote van de ondertitel streams kleiner of instelbaar (bijv. de grote zoals die ook in de FOX gebruikt wordt). Ondertitels zijn nu, zeker bij Discovery Science, echt veel te groot.
   
 8. Wat ik ook graag had gezien, is de volumebalk naar de zijkant van het beeld verplaatst. Want telkens als je de volume regelt, dan verschijnt de volumebalk over de ondertiteling, waardoor je niets meer kan lezen.
   
 9. Dan liever iets boven de hoogte van de ondertiteling

  snel op exit drukken helpt ook
   
 10. Programmeren opname

  In de wishlist zie ik graag de mogelijkheid opgenomen om programma's vooruit (zoals met een ouderwetse videorecorder) te kunnen schedulen op datum/tijd. Dit kan handig zijn wanneer je bijv. op vakantie gaat en uit een of andere bron al weet dat op datum X rond uur Y een bepaald programma start. Dit is natuurlijk lang niet zo handig als via EPG, maar daar is de beperking groot. Dus liever "Old School" als helemaal niet.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina