1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
    Ontzet Notitie

Bug&Wishlist

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door SayMr2Me, 28 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. congo

    congo Forum Member

    Berichten:
    62
    Ik heb nu sinds 2 dagen dat het display niets meer aangeeft als ik de humax aanzet vanuit de standby modus. (óók de tijd is niet te zien tijdens de standby modus)

    Dit kan ik alleen oplossen om hem aan de achterkant even uit te zetten, en daarna weer aan!

    Hij staat overigens níet in de energiebesparende modus!

    Dus: als ik 's avonds naar bed ga, en zet hem op standby, dan zie ik gewoon de klok op het display (óók als het rode standby lichtje brandt)

    Sta ik 's morgens op, dan is de klok verdwenenen, en als ik hem aanzet, komt er ook helemaal niets in het display te staan.

    Misschien óók een bug?
     
  2. CeeS

    CeeS Legend (✝ 2016)

    Berichten:
    12.349
    Als je de enige bent is het een defect exemplaar lijkt me.
    Als meer mensen dit hebben zou het een bug kunnen zijn.
     
  3. CineSmurf

    CineSmurf Forum Member

    Berichten:
    47
    Als je een programma aan het kijken bent en ondertussen start er een nieuwe opname en je stopt met het kijken van het programmma (ben je er nog :shock:), dan staat de balk niet op het programma wat je aan het kijken was, maar op het programma erboven. Als er twee programma's zijn gestart ondertussen, dan staat ie twee naar boven.

    Over het deleten heb ik de handleiding nog eens goed nagelezen. In de handleiding staat heel duidelijk op pagina 52 dat er vijf opties moeten verschijnen:
    - laatste positie afspelen
    - vanaf begin afspelen
    - bestand wissen
    - naam wijzigen
    - hoofdstuk selecteren.

    Nergens is een voorbehoud dat het item "bestand wissen" verdwijnt of niet werkt als het apparaat aan het opnemen is.

    Als een bug wordt gedefinieerd als iets wat niet volgens de handleiding is, dan is dit zeker een bug!
     
  4. ton250

    ton250 Forum Member

    Berichten:
    297
    Als je dit bij systeem instellingen instelt, moet het permanent zijn. Is het eenmalig dan is het een bug.
     
  5. Rhodanos

    Rhodanos Forum Member

    Berichten:
    208

    Ik heb dit ook al paar keer gehad. Beeld kwam wel na apparaat in standby te zetten en weer uit standby te halen. Lijkt me een bug.
     
  6. Jodokus

    Jodokus Forum Member

    Berichten:
    71
    Ik heb de indruk dat tuner/stream conflictherkenning bij programmering via EPG gebaseerd is op de EPG-starttijd waarbij de extra-begintijd niet wordt meegenomen (hoop dat ik me duidelijk uitdruk). Laat ik het anders zeggen: ik had vanavond 2 programma's via EPG geprogrammeerd, die bij de programmering geen probleem opleverde, maar toen de Humax moest gaan opnemen ineens wel?! Ik zal hier nog eens mee spelen, maar heeft iemand anders dit ook al gemerkt?

    [edit]Ik bedenk me ineens dat het conflict natuurlijk ook veroorzaakt kan worden door de 3e zender (uit een 3e stream) waar we op dat moment naar zaten te kijken, nog maar eens testen dus.
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 28 mrt 2009
  7. BertvanHorck

    BertvanHorck Forum Member

    Berichten:
    460
    Een nieuwe bug (voor mij)

    Ik neem standaard Pauw en Witteman op. Een uitzending is ongeveer 3% van de harddrive ruimte.

    De meeste neemt hij goed op. In de maand dat ik nu mijn Humax heb is het echter 2x gebeurd dat de schijf helemaal vol loopt op een enkele uitzending!

    Zojuist mijn schijf leeggemaakt. Voor de verwijdering van een programma stond de HD% op 95% om na een uitzending te zakken naar 14% vol. Het deleten duurde ook vele minuten.

    Ik denk dus dat om de een of andere reden de opname doorgelopen is tot de volgende dag toen P&W weer opnieuw begon of totdat een default maximum opname tijd was bereikt....

    Heeft iemand deze issues ook al gemerkt?
     
  8. DigiBozz

    DigiBozz Forum Member

    Berichten:
    9
    Vanmorgen formule 1 opgenomen via de EPG lijst. Had ik niet moeten doen, nu mis ik namelijk een uur. Op de een of andere manier heeft de EPG lijst zich vanmorgen dus niet aangepast aan de zomertijd, Bug of foutje van Ziggo?
    De interne tijd van de Humax staat wel goed. Meer mensen die dit probleem hebben gehad?
     
  9. BertvanHorck

    BertvanHorck Forum Member

    Berichten:
    460

    ja.... daardoor ook een uur te vroeg opgestaan....!
     
  10. Jodokus

    Jodokus Forum Member

    Berichten:
    71
    Ja. Ik had zaterdag iets geprogrammeerd dat volgens EPG zondag om 15:30 zou beginnen. Vanochtend stond de reservering inderdaad nog steeds voor 15:30 in de Humax, maar de ververste EPG laat nu de correcte 16:30 zien. Het lijkt me een Ziggo fout in de EPG.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina