1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Bug&Wishlist

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door SayMr2Me, 28 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. ook bij al die apparaten word geadviseerd dit niet te doen :wink:
   

 2. Dit is zelfs heel goed mogelijk en zal indien mogelijk bij een ISF callibratie ook worden gedaan. En blijkens ervaringen met ISF callibratie waarvan ik lees gebeurt dit inderdaad zo. De tv wordt dan ingeregeld op het primaire afspeelapparaat en de rest wordt dan ingeregeld op de andere afspeelapparaten. Zowel mijn dvd-speler, blu-ray-speler als hd-dvd speler bieden deze optie.
   

 3. Zucht ...:giveup:
   
 4. Ik zucht mee. Zelfs mannen van noc, bij bedrijven, trekken, uiteraard, de utp eruit bij bestaande systemen. En dat zou bij de Humax niet kunnen? Lijkt me dan een ontwerpfoutje of een k*t netwerkkaart. Zeker als een gemiddelde peecee daar ook geen last van heeft... :wink:

  Gert.
   
 5. Klopt, waarom deze blijft staan is mij ook een raadsel. Maar gelukkig kun je wel exit drukken na de pauze knop om de balk weg te halen.
   
 6. Volgens mij kan je ergens in het menu instellen hoeveel seconden de balk moet blijven staan.
   
 7. Dat kun je inderdaad instellen, maar alleen niet voor de 'pauzebalk'. Die blijft gewoon staan als je het beeld in de pauzestand zet.
  Bedankt voor de tip Devman. Ik zal het eens proberen om de balk weg te krijgen als ik de exit toets indruk.
   
 8. Het mooiste zou zijn als je de optie had om alle informatie in het beeld uit te schakelen. Dus geen play en pauzebalk meer.

  De "Playbalk" blijft bij mij ook veel te lang staan en reageert niet op de 'tijdsinstelling' in het menu. De balk blijft zeker 5 seconden in beeld. Dat is best wel irritant.

  Devman, de optie Exit werkt goed om de pauzebalk te verwijderen. Het is in ieder geval een goede tussenstap voor de toekomstige update. En bedankt.:cool:
   
 9. Aleg: :pompom:Volkomen met je eens:pompom:
  Het is niet meer dan normaal dat een netwerkverbinding zich herstelt als je de steker er (weer) in stopt.
   
 10. Inderdaad. Ethernet is in zijn ontwerp hot-pluggable. Als ik een ethernet switch heb met allerlei belangrijke servers erop, zet ik hem toch ook niet uit als ik een nieuwe server moet aansluiten? Als dat wel zou moeten zou ik een heleboel ontevreden klanten hebben ;-)

  Meeste operating systems gebruiken de link-state om te bepalen of ze een nieuwe DHCP lease moeten aanvragen. Blijkbaar doet de 5050 dat niet.

  Wat me trouwens ook opviel is de getoonde IP informatie de verkeerde gateway laat zien. Moet dat nog eens verder uitzoeken om te kijkenof dat een bug is of niet.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina