1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Bug&Wishlist

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door SayMr2Me, 28 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.

 1. Die conclusie is te kort door de bocht. In de eerdere versie van het eerste bericht werd ook het aantal meldingen van bepaalde bugs genoemd. En dat aantal viel behoorlijk mee. Ik heb eigenlijk met de pvr geen 'bugs'. Wel zie ik graag enkele verbeteringen, maar dat maakt de pvr niet een slechte pvr.
   
 2. Twee wensen:

  - Harddisk kunnen mappen (network share) ipv ftp zodat iedere PC in het netwerk de Humax harddisk kan zien en files kan afspelen zonder eerst mbv ftp een file te kopieren.

  - Telnet optie toevoegen met een commando set om de Humax te kunnen bedienen. Dit zorgt ervoor dat de Humax aangestuurd kan worden door een domotica systeem waarbij de gegevens commando's een reply / status geven. Hetzelfde is te bereiken via IR sturing, maar dat geeft geen feedback.
   
 3. Lezen !! Ik zeg helemaal niet dat die slecht is en had het helemaal niet over bugs maar over tekortkomingen , ik bedoelde alleen maar ik wacht wel even tot er een update komt van Humax/Ziggo en die versie noem ik dan gekscherend "second edition" . Ik hoef niet "haantje de voorste" te zijn als er een nieuwe PVR op de markt komt.
   
 4. Allemaal best. Maar zo'n opmerking draagt helemaal niets bij aan dit topic over bugs en wensen...
   
 5. Ook bij mij hiero, teller kan verhoogd worden :wink:

  Bug: gisteren apparaat in stand-bye gezet, nam 2 timer programma's NIET op. Raar, want dat was geen probleem in eerdere situaties. Tevens wilde de Humax niet meer opstarten via de aan/uit knop op de AB. Stroom eraf en er weer op om het mankement te verhelpen. Tevens had het apparaat de FTP instellingen uit zichzelf veranderd, moest het weer opnieuw instellen.

  Nou ja, als je de Siemens M750 gewend bent dan klinkt de kwalificatie bug als een belediging aan de Humax folks :mrgreen:
   
 6. Dit draagt zeker wel iets bij aan dit topic.
  Want niet alleen bezitters van deze nieuwe PVR hebben belang bij een goed werkend apparaat, maar ook de potentiële kopers waar ik er een van ben.
  Men moet het hier ook niet onder stoelen en banken gaan schuiven dat dit apparaat gezien de vele "bug en wens" bijdragen in dit topic uiteraard nog lang niet helemaal perfect functioneert.
   
 7. Wish:
  Ondersteuning voor NTFS zodat op externe harddisks files >4Gb kunnen worden weggeschreven zonder dat ext2/3 filesystem nodig is.
   
 8. Bug:

  Klokje verdwijnt in de epg als je de tijd handmatig verlengt.
   
 9. ben zelfpersoonlijk van mening dat dit wel wat over-the-top is voor een systeem als dit. Domotica, ofwel een systeem wat een heel huis kan besturen ...:?

  ben ik de enige die dit vind?
   
 10. Zeker niet.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina