1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Bug&Wishlist

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door SayMr2Me, 28 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ben er iets verder mee.
  Heb de fabrieksinstellingen teruggezet en alles opnieuw ingesteld. Nu gaat het weer goed.

  De fout was dat elke entry werd gelogd als 'werkdag'; wat ik ook selecteerde. Bugje...
   
 2. Zie foto's op deze posting:

  http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=14066&page=151

  Als de beelden van de Samsung HD-Kabelreceiver een 10 zouden krijgen, want die zijn echt excellent en briljant, dan zou ik de Humax een 7-8 geven bij de SD-Uitzendingen en bij de HD-Uitzendingen bijna een 9 ...
   
 3. Ben de eerste opnames aan het bekijken.
  Wat een fiasco zeg! Alle opnames eindigen voortijdig.

  Anderen met dezelfde ervaring?
   
 4. Wat zijn jouw opname-instellingen (met extra opname tijd) ? Heb je het apparaat al eens teruggezet op de fabrieksinstellingen?
   
 5. Reset uitgevoerd, maar ná de opnames.
  Extra opnametijd instellen gaat niet; direct melding van timerconflict.
   
 6. Nieuwe reset uitgevoerd en marges gezet op de begin/eindtijden. Maar nu zijn back tot back opnames verdeeld over 2 tuners; dat beperkt de mogelijkheden nogal. :sad:

  Uiteindelijk de opnames zo gepland, dat back to back opnames onder één titel vallen, door de opnametijd van de eerste te verlengen tot voorbij de 2e.
   
 7. Ik heb van het weekend vooral gekeken via SCART (ja, die mensen heb je ook nog...) Vielen mij toch een paar dingen op;

  • Audio: Kiezen van geluidskanaal (stereo/links/rechts) in het geluidsmenu met cursortoetsen links/rechts werkt niet. Zou volgens handleiding wel moeten. (pag 24, paragr. 4.6)
  • Foto's kijken via SCART. Speler gaat er van uit dat het beeld 16:9 is. Als je naar een 4:3 zender kijkt, blijft TV in 4:3 verhouding staan. Fotos worden dan niet in juiste verhouding weergegeven. Op de component uitgang gaat het wel goed.
  • Aspect ratio change tijdens skippen in een opname wordt niet opgemerkt op SCART uitgang, Widescreen pulse wordt niet verzonden naar TV. Bijv. reclame op Veronica wordt in breedbeeld uitgezonden, druk aantal keer op skip tot in het volgende programma dat 4:3 is. De 4:3 puls wordt niet naar de TV gestuurd, dus beeld blijft opgerekt. Op de component uitgang gaat het wel goed.
  • Instellingen voor weergeven breedbeelduitzending op een 4:3 scherm werken niet goed. Center cut out werkt niet op SCART, beeld blijft wel 4:3, maar randen zijn er niet af geknipt (resultaat heel dunne mensen). Op de component uitgang zijn de randen er dan wel af... Ook 14:9 lijkt niet goed te gaan, er zou dan een randje aan de zijkanten afgesneden moeten worden (anders klopt de verhouding niet meer) en dat gebeurt niet. Beeld wordt vertikaal wel ingedrukt. (minder dan bij 16:9, zoals te verwachten)
  • Favorietenlijst hernoemen; Je kan een favorietenlijst een heel lange naam geven (70 chars?) Na standby zijn daar 20 characters van over, de rest is weg.
  • In het menu "zenders vergrendelen", werkt de blauwe knop "alles ontgrendelen" niet.
  • Timer uitschakelen op bepaald tijdstip, vraag verschijnt 1 minuut van tevoren "wilt u blijven kijken", kies JA, toch schakelt de 5050 uit na 1 minuut...
   
 8. Wat mij betreft mag de tekst bij een opgenomen programma onder de (i) toets "in rekening gebrachte datum/tijd" veranderd worden in "opgenomen op datum/tijd".
   
 9. Graag zou ik willen dat tijdens de 'boot' het Humax scherm niet in 1080i wordt weergegeven maar gewoon in SD resolutie. Als standaard resolutie heb ik ook overigens voor 720p gekozen. Mijn plasma scherm van een jaar of 5 oud gaat met die 1080i resolutie niet lekker om en begint te knipperen.
   
 10. Als ik deze Bug&Wishlist discussie zo doorlees komen er nogal wat aardig tekortkomingen van deze machine aan het licht.
  Ik denk dat ik nog maar even rustig blijf wachten op de iHDR5050-c "Second Edition" :rolleyes:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina