1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Bug&Wishlist

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door SayMr2Me, 28 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik start op vanuit de standby stand met klokje aan, maar ook dit duurt bijna even lang als de stroombesparende standby stand (klokje uit). In allebei de gevallen wordt er uitgebreid geboot en duurt het 30 seconden voordat ik beeld heb. Is dit normaal, of een fout in mijn apparaat?:?:
   
 2. Er zit bij mij ook totaal geen verschil in opstarttijd tussen de beide standby functies.

  Als Humax beweert dat hij in de standby met klokje meteen gebruiksklaar is dan zou je inderdaad kunnen spreken van een bug. ;)
   
 3. Sorry, ik start altijd vanuit de slaap modus. Dus ben gewend aan het wachten / booten.
  Mijn reactie over het verschil was op basis van wat ik in mijn hoofd had hangen vanuit de gebruiksaanwijzing of van wat ik ergens hier op het forum gelezen heb :oops:
  Als er geen verschil is dan hebben jullie gelijk, en blijft alleen het verbruiks argument staan.
   
 4. Het vreemde is dat het bij de Humax 5000 wel degelijk een groot verschil is. De zuinige standby ook ongeveer 30 seconden, maar de lichte standby geeft onmiddellijk beeld.:thumb up:
   
 5. Maar dat is ook pas gaan werken na een firmware update van de 5000. Hopelijk zit deze verbetering dus ook in de nieuwe firmware van de 5050...
   
 6. De enige wens die ik heb...nu ik de PVR 8 uur in mijn bezit heb, is een dimbare display.
  Ik weet dat dat al in de lijst staat, bij alle andere Nice-to-Have's, maar voor mij is dit een must-have.
   
 7. De uiteindelijke beeldkwaliteit wordt natuurlijk niet alleen bepaald door je TV, maar evenzeer door je signaalbron. En het punt is dat er uitgerekend bij de Humax 5050C nogal wat klachten zijn over de geleverde beeldkwaliteit bij de SD kanalen, met of zonder upscaling door de Humax zelf. Die kwaliteit zou volgens sommigen zelfs duidelijk minder zijn dan de beeldkwaliteit van de Samsung DCB-9401R die je noemt. En of daar middels een firmware update niets aan zou kunnen veranderen lijkt misschien plausibel, maar is voor mij niet evident.
  Dat is tegenwoordig de standaard tactiek van alle mainstream elektronicabedrijven. Ze zullen altijd weer snel met een nieuw type komen met net een paar features extra (en waarin om de kostprijs te drukken ook weer een paar features stiekem zijn gecastreerd of verwijderd), zodat ze consumenten steeds weer een nieuw apparaat kunnen slijten. Anoniem heeft verder al laten weten dat er (zo goed als) geen nieuwe features zullen worden toegevoegd, alleen bugfixes. Dus als je nieuwe features wil hoef je ook niet op die firmware update te wachten.
  Is er vast wel, maar zolang het niet aangepast is voor gebruik met Ziggo heb je er niets aan.
   
 8. Voor een poosje geleden wilde ik persé deze 5050C hebben....nu zit ik weer te denken aan een Eminent EM7071 om zo gedownloade HD content te kunnen bekijken.

  2 verschillende werelden eigenlijk.

  Is er een simpele mogelijkheid om HD content van m'n laptop naar de 5050C over te pompen (draadloos ?) om daar vanaf dan ook HD films te kijken ? Ik bedoel, dan heb je alles in één en zou ik dan toch voor de 5050C gaan.
   
 9. Simpel antwoord: nee.
  Uitgebreider antwoord: na conversie van het bestand misschien; zie o.a. deze draad: http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=17429
   
 10. In jouw geval is een streamer zoals de Popcorn Hour, Xtreamer etc. echt aan te raden.
  Eigen, gedownloade, content bekijken op de 5050C is veel te omslachtig.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina