1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuwe Philips 8000 en 9000 serie met CI+

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door JosTM, 27 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Zo lang ie het doet :-P
   
 2. Ik heb een Alphacrypt kaart tijdelijk in een 7674 en hij werkt prima. Zolang Ziggo de specifieke CI+ beveiliging nog niet aanzet :evil: zal de Alphacrypt kaart gewoon werken.
   
 3. Mijn verkoper heeft contact gehad met Philips. Er komt een Firmware upgrade die met USB geinstalleerd moet gaan worden. Probleem opgelost. Einde discussie. Gelukkig. Ik maakte mij al zorgen met m'n 37 inch 9604.

  Voor mijn tv is dat volgens mij: http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...L9604H/12&mid=Link_Software&hlt=Link_Software

  (nb mij eerste reactie op deze site. Hopelijk gaat het goed)

  Iedereen veel kijkplezier. Volgens mij is de discussie moeilijker gegaan dan nodig. Had Ziggo (anoniem of niet) en Philips even écht gereageerd hadden we gewoon even afgewacht.
   
 4. Ben bang van niet. In het draadje "Update aangaande certificering Philips" staat dat de .038.022 update van eind augustus (die in jouw link genoemd wordt) niet werkt. :cry:
   
 5. Zojuist had ik Philips aan te telefoon. Er komt nog een update waarbij CI+ met Ziggo gaat werken, waarbij tevens de EPG problemen zouden moeten zijn opgelost. Al pratende kwam ik erachter dat met deze firmware waarschijnlijk (net als bij de Sony's en Samsung's) het zelf kunnen sorteren van zenders niet meer mogelijk is en we dus met voorkeurlijstjes moeten gaan werken. Waardeloos!
   
 6. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.674
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer..
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Dus hoogst waarschijnlijk wilde Ziggo juist daarom de Philips modellen nog niet certificeren. :no:
   
 7. Even de favorietenlijst getest op mijn 8404. De zenders in die favorietenlijst kun je niet sorteren. Je zit dan dus vast aan de oorspronkelijke zenderindeling van Ziggo. Dus 11 intypen op je afstandsbediening brengt me in dat geval niet naar MTV (wat mijn voorkeur is).
  Onbegrijpelijk dat zo'n klein bedrijfje als Ziggo blijkbaar zoveel invloed heeft op een bedrijf als Philips.
   
 8. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.674
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer..
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Met CI+ heeft zo'n "klein" bedrijfje gewoon de macht in handen.
  Fabrikanten die het spelletje niet willen meespelen worden dan gewoon eenvoudig van het Zigggo netwerk geweerd.
   
 9. Laten we hopen dat als het inderdaad zo is als ik denk, dat een workaround mogelijk is. Ik heb wel een paar ideeën, maar die houd ik nog even voor me.
   
 10. Die workaround is hier al genoemd: gewoon bij de installatie voor een ander land kiezen, in ieder geval niet Nederland. De taal van de gebruikersinterface kan wel gewoon op Nederlands blijven staan. Ziggo is - tot nog toe - de enige kabeloperator die zulke idiote aanvullende eisen stelt als het niet meer naar eigen inzicht kunnen sorteren en nummeren van de zenders, terwijl dat al decennia lang gemeengoed is bij alle TV's. De firmware voor andere landen is niet kreupel gemaakt, en dus kun je daarmee nog wel de zenderlijst naar eigen inzicht inrichten. Je zult even moeten experimenteren welke landeninstellingen goede resultaten geven.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina