1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuwe Philips 8000 en 9000 serie met CI+

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door JosTM, 27 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Nederland 3 HD verdwenen

  Sinds 2 dagen is Nederland 3 HD verdwenen. In EPG wordt voor dit kanaal niets meer weergeven. Hoe is dit kanaal weer het eenvoudigst terug te krijgen? Betreft een 37pfh9604 met Smit CAM
   

 2. Je hebt waarschijnlijk de auto netwerk update niet geactiveerd. Ik heb het toestel zelf niet (prive) ingebruik, dus kan je niet precies vertellen waar de instelling zit. Zoek via het menu de installatie optie en voer een installatie update uit. Verder vindt je hier ook een optie auto update, die aan moet staan. Anders zal de TV de instellingen niet "up-to-date" houden.
   
 3. Weet je zeker dat het sinds 2 dagen is? Gisterenavond was NED3 HD bij mij ook uit de EPG verdwenen, en kon je soms wel kijken, maar vaak ook niet; er was dan alleen wat digitale storing op de zender te zien. Ned3 SD werkte wel gewoon. Na een paar uur was het verholpen, en was hij ook in de EPG weer terug.
   
 4. Ja, automatische zender update staat aan. Deze ook nog een keer laten draaien maar er kwam niets bij.
  Gisteren avond een aantal keren geprobeerd maar zonder resultaat. Het "analoge" kanaal is er wel.
   
 5. Bij mij was Ned-3 ook verdwenen na de firmware update .66 ook in EPG, daarna de zenders weer opnieuw geinstalleerd en toen stond Ned-3 er weer gewoon bij ook in EPG.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 27 nov 2009
 6. Ik ben in het bezit van een 47PFL8404 van Philips. Weet iemand of daar al een "gecertificeerde" DVB-C CI+ module in kan ? Dank !
   
 7. Yep, er even van uitgaand dat je de 47PFL8404H12 uitvoering hebt.
  Maar bij mijn weten is dat de enige in dit type, je kunt dat op de TV zelf en op de doos zien.
  Zie ook http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=22519 , je zult er dan ongetwijfeld eerst de nieuwe Firmware .066 in moeten doen.

  Groet,
  JW
   
 8. Buiten die H12 (neem aan dat dit Holland betekent, iig een nederlands produkt ! :wink:) is de rest dan Aziatisch of anders ??? Dank ,overigens voor de respons !!
   
 9. Waar 'ie precies geproduceerd wordt, als je dat bedoelt, weet ik niet.
  Op mijn doos staat "Assembled in Poland" maar het gros van de onderdelen komt waarschijnlijk ergens uit Aziƫ. Philips heeft ook en fabriek in Shenzen, PRC, daar zal best het eea vandaan komen.

  Groet,
  JW
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina