1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuwe Philips 8000 en 9000 serie met CI+

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door JosTM, 27 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Mwoah, die zijn een winkel ingelopen en hebben wat getest op enkele TV's. Dat lijstje slaat echt nergens op; er zijn veel meer modellen waar het wel werkt.
   
 2. We zijn nog zo'n 1 1/2 week verder dan de door Anoniem verwachte uitgiftedatum van de .66-firmware voor niet-9000 serie toestellen. Gelet op de ervaringen van de 9000-testers en de resultaten van de enquete zou .66 er wel eens niet kunnen komen en misschien is dat maar goed ook. Het zou maar zo kunnen dat er over een paar weken een .67 of zo voor de 9000-serie uitgegeven wordt. Die kan dan weer worden getest, gekeurd etc. en als die dan wel goed is dan wordt er hopelijk gewerkt aan die firmware ook voor de andere series. Kortom: hopelijk wordt 't nog wat dit jaar :?
   
 3. Philips heeft mij verteld dat de .66 WEL uit gaat komen. Wel een bugje extra erbij misschien, maar een volledige EPG en teletekst mag intussen wel...
   
 4. Een plofje erbij zullen ze wel bedoeld hebben :wink: We gaan 't zien :!::?:
   
 5. Hallo JW

  Omdat de TV en de CAM nog niet goed werken en zodoende de kaart niet geautoriseerd kan worden, is het soms aan te bevelen om je smartcard in een "orginele" Ziggo decoder (Samsung/Humax) te plaatsen (desnoods bij de buren), de Ziggo Helpdesk te bellen om je kaart te re-activeren en dan heb je weer voor lange tijd (weken) beeld op de gecodeerde zenders (waar je een abonnement op hebt).

  Succes, Ben...
   
 6. Hi PVG,

  Weet niet of je al geholpen bent door iemand anders, maar probleem van "undefined" lijkt te komen van de Easylink optie. Staat die uit, kies je via de cijfertoetsen op je AB een andere zender, dan komt die melding en ontbreekt de zender-naam. Kies je met P+ en P- een andere zender, dan komt de undefined boodschap niet.

  Easylink weer aangezet en "undefined" was weer gerepareerd.

  Groeten Ben...
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 18 nov 2009
 7. Anoniem heeft inmddels aangegeven dat ook .67 niet goed is en dat er gewerkt wordt aan .68!. Daaruit heb ik de conclusie getrokken dat .66 en .67 dus zijn afgekeurd en NIET beschikbaar komen voor de 8000. Het wachten is nu dus op .68 en die zal eerst wel weer voor de 9000-serie vrijgegeven worden om te testen, keuren en evt. certificeren. Daarna zijn wij (met de lagere series) aan de beurt. Ik schat zo in dat het deze maand niets meer wordt, misschien met Sinterklaas (Sintjuttemis duurt nog zo lang:wink:). Maar de uiteindelijke kwaliteit zal wel goed zijn denk ik en daar gaat 't toch primair om. Met .58 red ik me voorlopig nog wel.
   
 8. Dit is dus typisch een geval van lang gewacht en (niet) stil gezwegen, niet verwacht maar toch gekregen. :) Ondanks alle perikelen bij de 9000-serie heb ik toch de sprong maar gewaagd en tot dusverre positief. Niet alleen werkt txt weer zoals ik op m'n oude breedbeeldbuis gewend was, maar ook ziet m'n TV m'n Windows Home Server (WHS) weer en die wastie kwijt geraakt bij .58. Het wachten is natuurlijk op de eerste plof maar laat ik 'ns heel positief zijn en er vanuit gaan dat dat een typisch 9000-probleem is.
   
 9. 42PFL 8404/12H na update helemaal goed

  Vorige week update 026.66.0 gedraaid. Teletext werkt nu op alle zenders. Zappen lijkt ook wat sneller te gaan.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina