1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
  Ontzet Notitie

Nieuwe Philips 8000 en 9000 serie met CI+

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door JosTM, 27 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. jacobse

  jacobse Forum Member

  Berichten:
  8
  Nee,weet ik niet, zie nu op de site van Philips dat alleen de modellen uit 9000 serie een update hebben (Versie: 000.026.066.000, Zip-bestand, 44.29 MB, 2009-11-04)
   
 2. Henk2304

  Henk2304 Forum Member

  Berichten:
  532
  Ned 1 SD, Ned 1 HD en een paar regionale zenders (en natuurlijk de analoge zenders van het basispakket) doen 't altijd, zelfs zonder CAM. Dus 't lijkt er inderdaad op dat de preview is afgelopen (duurde bij mij precies drie weken, en in die tijd had ik mijn smartcard al geactiveerd. Na die drie weken dus alleen nog maar 't basispakket, ik was in de preview-periode niet onder de indruk gekomen van de rest van de zenders, en het digitale basispakket is toch al uitgebreider dat 't analoge wat ik tot dan toe altijd had).
   
 3. Henk2304

  Henk2304 Forum Member

  Berichten:
  532
  Ananiem meldt in het derde draadje over de test voor de 9000-serie dat hij verwacht dat dat morgen (maandag) zal zijn.
   
 4. joukesjoukje

  joukesjoukje New Member

  Berichten:
  1
  we hebben een nieuwe philips tv gekocht type 8404 en kan daar nu ook een ci+ cam kaart in? ik heb weinig verstand van zoiets, du zo eenvoudig uitleg graag, bij voorbaat mijn dank.we hebben een abonnement van ziggo.
   
 5. Henk2304

  Henk2304 Forum Member

  Berichten:
  532
  Ja, dat kan. Ik heb ook een 8404 en heb daar sinds ruim een maand een CI+ CAM in. Dat werkt goed, afgezien van de op dit forum al genoemde onvolkomenheden (o.a. geen TXT op gecodeerde kanalen). Zorg ervoor dat je de nieuwste firmware downloadt van de Philips-website (nu versie ..058.005, die gebruik ik ook maar een nieuwe versie (.66) wordt ieder moment verwacht en die schijnt de meeste onvolkomenheden op te lossen) en breng die aan volgens de installatieinstructies op de website.
  Lees bij het installeren van de CAM zorgvuldig de gebruiksaanwijzing van Ziggo door (en waar nodig die van Philips natuurlijk). In de Ziggo-gebruiksaanwijzing staat bij mij een fout, niet in de tekst maar in de figuur die aangeeft hoe de CAM, en meer specifiek hoe de smartcard in de CAM, geplaatst moet worden. De tekst is bij mij wel goed, 't plaatje niet. Even op letten dus! Denk erom dat je de coax-aansluiting van de TV op "kabel" zet en niet op "antenne", voordat je de zenders gaat zoeken en dat je vervolgens, nog voordat je de CAM in het toestel plaatst, eerst alle zenders zoekt/installeert. De codes waar het toestel tijdens de zenderinstallatie om vraagt zijn regiogebonden en staan in de Ziggo-gebruiksaanwijzing.
  Succes.
   
 6. EvdK

  EvdK Forum Member

  Berichten:
  7
  In de online versie van de handleiding is dit inmiddels aangepast. Zie Blz 11 in:
  http://blob.ziggo.nl/dynamic/NL_HOME/PDF-UPLOAD/Gebruikers-Handleiding-DigitaleTV.pdf
   
 7. SchenkOnline

  SchenkOnline Forum Member

  Berichten:
  37
  Kijk <hier> eens - een complete installatie handleiding voor CI+ speciaal van toepassing op Philips tv's. Heeft mij iig goed geholpen met mijn 8404 :)
   
 8. Wendy

  Wendy Forum Member

  Berichten:
  6
  Bedankt voor je informatie.
  Groetjes, Wendy
   
 9. Henk2304

  Henk2304 Forum Member

  Berichten:
  532
  Zag zojuist voor mijn TV een nieuwe versie van de "User Manual" (Nl-versie) op de ondersteunigspagina op de Philipssite. Dat is dus een PDF-versie van de on-line help op de TV, die als het goed is meekomt met de firmware. Van de firmware zelf is nog steeds geen nieuwe versie beschikbaar. Zouden de toch weer optredende problemen bij de 9000-serie (rebootende/ploffende TV's) er de oorzaak van zijn dat de oorspronkelijk geplande uitgiftedatum (vorige week sprak Anoniem nog de verwachting uit dat dat afgelopen maandag zou zijn) verschoven is? Ik blijf positief en probeer uit het vrijgeven van een PDF-versie van het on-line handboek af te leiden dat de nieuwe firmware er nu toch ieder moment kan zijn, maar wellicht is de wens de vader van de gedachte ...
   
 10. SchenkOnline

  SchenkOnline Forum Member

  Berichten:
  37
  Wellicht dat we eerdaags het officiele nieuws krijgen. Hier wordt er ook al over gerept.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina