1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuwe Philips 8000 en 9000 serie met CI+

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door JosTM, 27 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Zal je toch echt even het typenummer van je tv moeten geven. HEt zal misschien best ergens staan maar ik ga geen 40 pagina's door zoeken.
   
 2. Ik heb hetzelfde toestel en met de 'oude' firmware werkte deze ook al. Mogelijk dat er een verschil in weeknummer oid zit.

  Maar wil je het volgende controleren: is er een autenticatie geweest die succesvol is doorlopen. Er moet een optie in het menu zijn voor de irdeto module.

  Is de autenticatie niet doorlopen dan kan de CAM kaart er verkeerd om in zitten. Kwestie van omdraaien.

  Ook staat er een fout in de handleiding. De smartcard moet andersom geplaatst worden met de chip naar de kant van de muur.

  Wil je voor de zekerheid nog de laatste firmware erop zetten: http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...32PFL7694H/12&scy=be&slg=nl&mid=Link_Software

  pak deze uit en zet het .upg bestand op een usb stick. Zet het toestel uit, plaats de usb stick en de update wordt doorlopen. Na de update moeten de 5 stappen van de autenticatie doorlopen worden.
   
 3. Ik denk dat ik geen andere optie had omdat de winkel(lees philips) het verkeerd plaatsen van een cam-module niet als garantie zou hebben gezien.Van de andere kant is er ook wel wat op te zeggen dat het in de praktijk mogelijk is om de cam-module verkeerd te plaatsen met alle gevolgen vandien.
  Anyway, het werkt nu en de cam-module hoeft er principe nooit meer uit.
   
 4. Als je 'm zelf beschadigt heb je geen recht meer op garantie hoor. Niettemin heeft Ziggo in de handleiding aangegeven dat de module er verkeerd in moet, dus wellicht zou je Ziggo aansprakelijk kunnen stellen. Toegeven zullen ze niet doen, dus dat gaat je veel tijd kosten.

  Zelf terugbuigen is dus inderdaad de beste oplossing.
   
 5. Ik heb een Philips 37PFL8404H/12

  Tnx

  :)
   
 6. Zelfde tv. Werkte voorheen al met de ziggoCAM. Maar dat is afhankelijk van productienummer en productieland. Na update met nieuwste firmware, zie Philipssite (support), werkt de ziggoCAM, met de bekende nadelen.
  (o.a. teletekst).
   
 7. Ik kwam er vorige week achter dat er in mijn Philips 42PFL8404 ook een CI+ slot zit, dus ik Maandag naar de winkel en heb een module gekocht.

  Ik moest eerst de TV met nieuwe software updaten en daarna de module met smartcard in de TV plaatsen, heb de zenders opnieuw geïnstalleerd en heb nu alles digitaal en een paar HD zenders dat werkt perfect
  maar of ik ook nog iets opnemen kan weet ik niet
   
 8. Waarom zou dat niet meer kunnen?
  Of heb je je digitale decoder die voor je opnameapparaat staat verwijderd?
  dan neem je analoog op nu.
   
 9. wanneer kunnen we de certificering verwachten? (32pfl8404H)
   
 10. Mijn digitale decoder zit nu in mijn TV (ingebouwde Irdetor kabelontvanger) en als ik mijn opnameapparaat aansluit op mijn TV dan kan ik niets meer opnemen

  Nu staat mijn HDD recorder boven met digitale decoder en neem ik mijn programma's daar op  (...) Mod-edit: Het is (in dit geval) onnodig om een compleet bericht (zeker van deze grootte) te quoten.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 11 okt 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina