1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
  Ontzet Notitie

Nieuwe Philips 8000 en 9000 serie met CI+

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door JosTM, 27 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Sjoerten

  Sjoerten Forum Member

  Berichten:
  13
  Ze zien je aankomen. . . Heb nou gewoon nog 2 maanden geduld, dan is alles gewoon geregeld hoor.

  Dit soort opstart perikelen hoort helaas bij het early adapter zijn....

  Indien er uiteindelijk uitsluitsel komt en het blijkt niet te werken, dan heb je een rede om naar zo'n consumenten programma te gaan. Nu heb je gewoon geduld te hebben.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 22 sep 2009
 2. double0dennis

  double0dennis Forum Member

  Berichten:
  214
  Dit is geen officieel ondersteunde oplossing. Philips kan niet garanderen dat dit werkt of zal blijven werken. De werking van deze oplossing is afhankelijk van Ziggo en laat die partij die hele Alphacrypt nu totaal niet ondersteunen.

  Bovendien kan Philips niet verwachten dat klanten voor een paar maanden een Alphacrypt gaan aanschaffen om vervolgens over te moeten naar een CI+ CAM.

  Ik vind het fantastisch voor je dat je al maanden heel gelukkig met je Alphacrypt kunt kijken maar dit is geen structurele oplossing. Dit kan dan ook niet door Philips aangevoerd worden om haar claim dat het werkt te onderbouwen.

  De vraag is of die update op tijd gaat komen voor de Alphacrypt actief geblokkeerd gaat worden in CI+ toestellen. Ik volg de discussie rond CI+ al sinds dit voorjaar en er zijn ondertussen al vaak zat releases uitgesteld. Het is bekend dat Ziggo CI+ CAMS zal gaan afdwingen in CI+ toestellen. Men heeft deze maatregel al enkele malen uitgesteld maar daar blijven ze niet mee bezig.

  Vergeet ook niet dat de medewerkers van de Philips helpdesk aanvankelijk ferme uitspraken gedaan hebben over de werking van CI+. Dat schept verwachtingen. De laatste weken zie ik overigens in de chatlogs op deze site dat ze veel voorzichtiger geworden zijn.

  Al met al denk ik dat er reden genoeg is om bij Philips te klagen als je te goeder trouw een toestel gekocht hebt en er nu achter komt dat het niet werkt.

  Misschien is het ook goed om de klachten bij consumentenprogramma's zoals Kassa of Radar neer te leggen. Het lijkt me niet verkeerd dat er eens op tv aandacht besteed gaat worden aan die hele introductie van CI+. Ik denk dat ik met borrelnootjes en bier voor de buis ga zitten als Gradus Vos bij Kassa mag komen uitleggen wat de voordelen van CI+ voor de klant zijn :-P
   
 3. Sjoerten

  Sjoerten Forum Member

  Berichten:
  13
  Ze zien je aankomen omdat het een techniek is die nieuw geïmplementeerd wordt, het proces van het op de markt brengen is dan ook nog in volle gang. Die dingen zijn koud een week op de markt.

  Nogmaals, als er uitsluitsel komt over het niet werken heb je iets om een programma over te maken. Wat wil je nou dat zo'n consumentenhuilprogramma voor aflevering gaat maken, er wordt een nieuw product op de markt gebracht en we worden als consument niet over de voortgang op de hoogte gehouden?

  Begrijp me niet verkeerd hoor, ik baal er ook van dat het nog niet allemaal werkt. Maar ik heb echt geen enkele reden om niet te geloven dat het allemaal gewoon gaat werken.
   
 4. Agent327

  Agent327 Forum Member

  Berichten:
  10

  Ik ben het helemaal met je eens. Philips gaat hier echt wel uitkomen. Wat wil je bereiken met klagen?? 10 euro retour? Daar gaat het echt niet sneller door. Men weet donders goed hoe het zit en ze werken er hard aan. Volgens mij is het vooral de 8000 serie. Gewoon geduld hebben. Dit is echt een early adapter probleem(zoals al eerder werd opgemerkt) . Bovendien: bij klachten heb je een reactie binnen 6 weken. Dan zit je allang digitaal te kijken met je CI+ cam. :wink:

  En ja ik heb makkelijk praten omdat mijn 37 9604 wel werkt..sorry... :pompom:
   
 5. Mark69

  Mark69 Forum Member

  Berichten:
  76
  Mijn 37 9604 niet, dus blijkbaar ligt het niet aan het type.
   
 6. R2d2!

  R2d2! Forum Member

  Berichten:
  12
  Ja mijn 9604 doet het ook niet..

  :censored:
   
 7. Tommie33

  Tommie33 Forum Member

  Berichten:
  101
  En mijne ook niet, even geduld maar he
   
 8. thieu1989

  thieu1989 Forum Member

  Berichten:
  6
  Ik heb een 42pfl8404, ik kan toch gewoon alvast een CAM kopen en kijken of het werkt? als het niet werkt is toch het enige waar ik op moet wachten een firmware update?
   
 9. snuggles123

  snuggles123 Forum Member

  Berichten:
  193
  Voor mijn tv is er vandaag een update verschenen , is wel dvb-t en zoals gewoonlijk weer geen idee wat er is veranderd.
  Er zijn update's voor meerdere series maar nog niet allemaal.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 23 sep 2009
 10. JoostBoZ

  JoostBoZ Forum Member

  Berichten:
  80
  Net nog even op de Philips website gekeken, maar nog geen firmware update hoor.

  000.026.038.022 is nog steeds de meest recente versie.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina