1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuwe Philips 8000 en 9000 serie met CI+

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door JosTM, 27 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dat is apart zeg, er zijn mensen met eerder geproduceerde toestellen waarbij ze wel én niet werken...Begint erop te lijken dat het dus niks met de week nummers te maken heeft....
   
 2. @Claude,

  Ik kan niet spreken voor andere typen toestellen dan de mijne, maar bij mij ging het autenticatieproces geheel automatisch en vrij vlotjes.
   
 3. status philips bug

  Philips verwacht dat volgende week de software beschikbaar komt, die het probleem met de authenticatie moet oplossen.

   
 4. Geweldig, bedankt voor deze info.
   
 5. 37pfl8404h

  Hallo,

  De ci+ cam werkte bij mij zonder problemen op mijn Philips 37PFL8404H. Had wel eerst de TV de nieuwste updates laten binnenhalen.

  Wel vreemd: Alleen op Ned1 HD heb ik teletekst ontvangst, op de andere zenders niet. Iemand die dit herkent en raad weet?
   

 6. is een bug v/d tv
   
 7. Ik heb ook de gok genomen, Ci+ (Smit module) draait op m'n 42PFL8404/H12, TV sinds juni in m'n bezit, wel de laatste firmware van eind augustus erop gezet. Zoals bij andere Philips "gokkers" alleen teletekst op 1.

  Anoniem, hartelijke dank voor alle tijd en informatie die je in dit forum investeerd.
   
 8. Had wel eerst de TV de nieuwste updates laten binnenhalen. of heb je het zelf via usb stick gedaan ? ik heb hier ook een 8404 en kreeg als het goed is morgen de CI+ cam
   
 9. Voordat we met z'n allen al te blij worden van deze op zich verheugende aankondiging ff wat preciseren: volgende week wordt firmware verwacht die het authenticatieprobleem oplost. Wordt daarmee ook de inmiddels al vaak gerapporteerde TT-bug opgelost? En kan verwacht worden dat met de nieuwe firmware Ziggo de betreffende toestellen zal certificeren?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 17 sep 2009
 10. Vandaag bij mijn dealer geweest voor een CI+-Cam. Ik dacht erover om de gok maar te wagen met mijn 9604. Toevallig was hij druk aan het rondbellen naar zijn klanten met een philips tv. De software waar Anoniem het overheeft is al uitgeleverd aan de dealers. Morgen komt mijn dealer de nieuwe software op mijn tv installeren en installeert dan gelijk de CI+CAM :pompom: . Morgen eens kijken wat er verandert is met de nieuwe software. Of het TT probleem opgelost is.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina