1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Sport 1 belooft grootste sportaanbod ?

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Rouschop, 27 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Goed nieuws voor sport 1 kijkers.

  Vandaag Maandag: 13 April zend sport 1 Het ATP Toernooi uit vanuit Monte Carlo dit is de hele week te zien bij sport 1.

  Dit is weer een aavulling voor deze week bij sport 1
   
 2. Vandaag bij sport 1 vanaf 20:30 Belgie voetbal.
  de wedstrijd Standaard Luik - Anderlecht is live te zien op kanaa 1.2

  Sport 1 begint inderdaad zijn zender pakket uit te breiden.
  Deze hele week is er ook nog het tennis toernooi Rolland Garos..

  Wie weet er of sport 1 alleen deze wedstrijd uit belgie heeft gekocht of voor volgend seizoen ook al wat wedstrijden uit Belgie. Wel leuk voetbal moet ik zeggen en het is een zender aanvulling.


  Nu nog Turkse Leauge en dan ben ik helemaal tevreden. Dat staat wel al een paar jaar op het programma.
   
 3. ben bang dat als je turks voetbal wilt zien, je een abo op het turkse pakket zult moeten nemen....die hebben de rechten(en dus blijkbaar ook de rechten om het op de nederlandse kabel uit te zenden)
   
 4. Ja ik weet er alles van. Heb pas een pasje gehad gratis van ziggo voor 2 maanden te proberen. Alle tv zenders en inderdaad daar zijn de live wedstrijden vaak te zien alleen het nadeel is het is turks:p en dat versta ik niet haha al vind ik het voetbal best wel goed.
   
 5. sport1

  weet iemand hoe het zit met het spaans voetbal komend seizoen? en ja, ook komende zomermaanden heeft sport1 genoeg te bieden. o.a. argentijns en braziliaans voetbal voor de liefhebbers. :frons::frons:
   
 6. keek net op de side van sport1 en zag dat sport1 de komende 3 jaar de rechten heeft verworven van het spaans voetbal. dat is weer goed nieuws.:applause::applause:
   
 7. Dit zag ik zojuist op mediamagazine:

  Sport1 heeft haar internationale sportrechtenpakket verder uitgebreid met de voetbalrechten voor de Spaanse LaLiga (voorheen Primera Division). De rechten zijn getekend voor een periode van drie jaar en gelden zowel voor live uitzending op televisie als ook voor streaming op het Internet. Sport1 kan in de Spaanse voetbalweekeinden vijf wedstrijden van deze competitie tegelijkertijd vertonen. Op Spaanse voetbalavonden worden clips van de hoogtepunten van de topwedstrijden op de website van Sport1 getoond: www.sport1.nl. Eerder heeft Sport1 ook de exclusieve rechten voor de Italiaanse Serie A verlengd voor het nieuwe voetbalseizoen 2009-2010. Van deze competitie zijn alle thuiswedstrijden van de 12 topclubs live te zien bij Sport1 waaronder Juventus, AC Milan, AS Roma en Internazionale. (Persbericht) :frons:
   
 8. sport1

  dit is geweldig nieuws, tenminste als je liefhebber bent van het spaans voetbal en dat ben ik wel.:applause::frons:
   
 9. Ja dat klopt wel maar betekend dat dan ook tot je meer wedstrijden op je beeld krijgt en dat meer kanalen in bezit zijn in de avond uurtjes ?

  5 Wedstrijden tegelijker tijd is mooi.

  Argentijnse en Braziliaanse voetbal ook heel goed nieuws voor in de zomer maar wanneer gaat dat van start wanneer krijgen we de eerste wedstrijden daarvan te zien ? en op welk tijdstip wordt dat meestal gespeelt ?

  Maar Sport 1 had toch ook de rechten gekocht van: Russian Premier League ??? nog niks van gezien of gaat dat niet meer door!

  Bovenal sport 1 begint wakker te worden en het zender aanbod te verstreken.
   
 10. braziliaans voetbal is vorig jaar of het jaar daarvoor ook op sport1 geweest en toen waren die wedstrijden meestal rond 21.00 uur.(dinsdagavond) en argentijns voetbal zal ook wel rond dat tijdstip zijn. vanaf volgende maand(juni) zullen deze wedstrijden uitgezonden worden. russian premier leaque weet ik niet. zie meestal alleen samenvattingen daarvan. live wedstrijden, zou het niet weten.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina