1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Sport 1 belooft grootste sportaanbod ?

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Rouschop, 27 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo Allemaal

  zojuist naar sport 1 gekeken en zag een reclame sportje op sport 1 met daarin binnekort het meest en grootste sportaanbod wij als kijkers zullen daarop moeten vertrouwen. Sport 1 valt de laatste tijd wat tegen en dat is voor de kijker ook niet leuk maarja als je met sport 1 vanaf minuut 1 in zwaar weer zit met financieel in zwaar weer zit en dit nu alleen maar oploopt is het triest. Sport 1 wil de Uefa Champions League Blijven behouden al is dat maar de vraag of dat oo gaat gebeuren want Eredivisie Live wil het ook graag hebben maar hebben op het moment daar geen geld voor. Sport 1 zit dus boven alles in zwaar weer.
   
 2. Re:

  De grootste aantrekkingskracht van Sport 1 is het voetbal. Dus andere sportrechten zullen pas worden genomen als er nog geld over is. En voor het voetbal zullen ze wel mee moeten bieden, want zonder voetbal kunnen ze de tent gaan sluiten.

  Maar ook EL is m.i. niet gezond. Het beste zou zijn als EL en Sport 1 gaan fuseren. Twee betaalkanalen die uit hetzelfde potje willen gaan vissen levert alleen maar verliezers op en Nederland is niet bepaald Engeland of Duitsland qua markt.

  Even een idee. Zou het niet mogelijk zijn om een topic aan te maken in de trant van actuele ontwikkelingen Sport1? Ik zie nu de laatste 2 dagen al 3 topics die allemaal over de sportrechten van Sport1 gaan. Voor de overzichtelijkheid zou het handiger zijn om ze te bundelen tot 1 topic. Bij deze wil ik deze ballon oplaten.
   
 3. Dan zal Sport 1 toch heel anders moeten worden. Als ik het nu op zet is het 95% van de tijd voetbal en sport is toch veel meer dan voetbal alleen. Dat ze op één van de kanalen voetbal brengen prima, maar zet dan op het andere kanaal een andere sport. De huidige programmering is ver onder de maat. Ze kunnen zich zo veel beter Voetbal 1 noemen.
   
 4. Wow dit is weer eens sins lang sport 1 op zondagavond alle kanalen zijn in bezit ? dit noemt men nu een sport zender alleen moet het wat vaker als 1 keer voorkomen.

  Koop meer aan sport 1 en het wordt nog eens wat.
   
 5. sport1 aanbod

  sport1 heeft gewoon een goed sportaanbod. dat het veel voetbal is vind ik logisch omdat daar de meeste vraag naar is. er is trouwens ook nog genoeg ander sportaanbod. trouwens hoorde dat de formule 1 ook weer bij sport1 te zien is maar weet dat niet zeker.(gerucht).:applause::applause:
   
 6. Sport 1 heeft de Champions League rechten binnen voor het nieuwe seizoen 2009 / 2012 dit is het eerste succes van Kees Jansma als nieuwe Directeur bij Sport 1.

  de NOS dus het open net is nog heel onzeker of er wel live Champions League gaat komen de tot nu geboden prijzen zijn nog niet hoog genoeg.
  in de VI Stond vandaag tot als de NOS de rechten niet zou krijgen een abbo op Sport 1 noodzakelijk is voor live naar de Champions League te kijken dit zou dus bovenal goed nieuws zijn voor sport 1 dat zorgt voor meer abbonees.
   
 7. gelukkig kunnen we de formule1 straks via de bbc kijken en hebben we geen sport1 nodig :)
   
 8. formule 1

  en ook op het duitse rtl+, althans vorig jaar wel.:frons:
   
 9. Het heet al een aantal jaar geen rtl+ meer, maar goed op de bbc is geen reclame he?
   
 10. rtl tv.:applause::applause:en ja klopt, geen reclame.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina