1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Alphacrypt CI reageert niet...

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door atilla, 26 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. ... en ik kan ook geen zenders meer ontvangen. Als ik een preview doe in MediaPortal's TV server setup krijg ik de prompt: ChannelIsScrambled. Voorheen kon ik in de CI van alphacrypt m'n card uitlezen, maar dit werkt niet meer (kan geen opties selecteren in CI) en CI heeft de melding 'module detached'.

    'k ben al 3 dagen op zoek naar info, heb van alle apparatuur de nieuwste firmwares geinstalleerd, dus dat kan 't probleem niet zijn. Ik kan bij een kanaalscan de meeste kanalen wel vinden. Ook Ned 1 (die is als enige niet scrambled) kan ik prima ontvangen. EPG werkt ook zonder problemen. Maar descramblen werkt niet. Overigens heb ik dezelfde kaart uit m'n PC/alphacrypt CAM in m'n HUMAX ontvanger geprobeerd en daar kan ik alle kanalen uit m'n abbo mee ontvangen. Wie heeft er een oplossing voor dit probleem?
     
  2. Doman

    Doman Forum Member

    Berichten:
    2.675
    Ziggo:
    Internet & Televisie
    Gebied:
    fZiggo
    Meer...
    Lid geworden:
    20 sep 2005
    Ook al eens met wat andere DVB software getest?

    Misschien ook nuttig om even te vermelden welke DVB hardware je gebruikt?
     
  3. Ik kwam net terug naar de discussie om dat even aan te vullen inderdaad ;-)

    Ik gebruik de FloppyDTV C/CI van digital-everywhere.com

    Ik kan met de preview optie van MediaPortal's TV server wel Nederland 1 bekijken, die is niet gescrambled. Dit luk ook met de software die bij de FloppyDTV wordt geleverd. Het ontvangen van kanalen en dergelijke lijkt ook niet 't probleem te zijn. 't is puur 't decoderen van 't signaal...
     
  4. Misschien een beetje een lullige vraag, maar heb je de kaart er niet per ongeluk verkeerd om inzitten?

    Chris
     
  5. Hehe... da's inderdaad iets om op te letten, maar nee, uiteindelijk hebben we 'm zelfs op 4 manieren geprobeerd, maar de kaart zit er niet verkeerd om in.

    Ik heb m'n systeem helemaal opnieuw geinstalleerd, vista opnieuw er op en een keer een installatie voor MCE geprobeerd. Ook Media Center laat alleen de onversleutelde kanalen zien. De andere kanalen kan ik niet bekijken.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina