1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Abonnement beeindigd, ik weet nergens van.

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door RonG, 24 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. En een toevoeging hierop. Je kan em wel kwijtraken. Als het een geporteerd nummer betreft kan deze terug gaan naar de provider die het nummer als eerste uitgegeven heeft. Een nummer blijft altijd eigendom van de eerste provider. Ook al word het nummer 20 keer geporteerd, bij opzegging (bewust, onbewust, foutje of wat dan ook) kan het nummer dus terug gaan naar de 1e provider. Kortom, nummer "kwijt". Bij het terughalen is jou provider afhankelijk van de goodwill en bereidwillendheid van die provider, en dit is meestal 0,0

  * niet van toepassing op een nummer afkomstig van ziggo zelf *
   
 2. Onzin, er is niets openbaar gemaakt, er is door de forumleiding alleen een vraag gesteld wat er nu werkelijk aan de hand is omdat zijn berichten zichzelf tegenspreken. Er is genoeg hulp aangeboden, ook via PB's wat de berichtschrijver blijkbaar niet wil want daar is niet op gereageerd.
   
 3. Dan verschillen wij hierin van mening,voor wat betreft het openbaar maken dat de gebruiker toch nog via een Ziggo ip post,waarom heb ik al uitgelegd.
  Dat genoeg hulp is aangeboden,wat blijkbaar berichtschrijver inderdaad niet wil,ben ik volledig met u eens,ook mij ontgaat het nut van de posting dan ook een beetje.
  Maar die toevoeging had niet gehoeven.
   
 4. Op internet zie je een categorie mensen in forums posten met gefingeerde zaken die dit alleen maar doet om 'onrust te zaaien' omdat ze dat leuk vinden. Let op: Ik zeg niet dat er hier in dit geval ook sprake van was, maar als beheerders houden wij graag in de gaten of dat wel zo is. Een kritische vraag stellen op zaken die in eerste instantie ongeloofwaardig lijken is dan zeker op zijn plaats. Er had heel simpel een normaal antwoord op gegeven kunnen worden dat er nu via een open-toegang van de buurman gewerkt werd bijvoorbeeld. Het bewust niet ingaan op meerdere malen een opmerking hierover of op PB's werkt niet echt mee aan een positieve beeldvorming hierover. Het stellen van een vraag waarom iemand dit dan post vanaf een account die hij zegt niet meer te hebben is dan zeker gerechtvaardigd. Verder laten we het hier maar bij want inmiddels zijn we ver off-topic van het originele onderwerp. Slotje gaat er dus op.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina