1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Tele2 gaat de kabel op. Wat vinden we hier van?

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door weilander, 23 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Tele2 gaat de kabel op en wil zorgen voor lagere prijzen. Het bedrijf reageert daarmee op de instemming van de Europese Commissie met het initiatief van de OPTA om de kabelmarkt te openen.
  Om de concurrentie te stimuleren wil OPTA de twee grootste kabelaars van Nederland, UPC en Ziggo, verplichten om hun analoge kabelaansluiting door te verkopen aan andere bedrijven. Door dit besluit kunnen consumenten voor hun communicatiediensten nu volledig overstappen naar een alternatieve aanbieder.

  Al 10 jaar prijsvechter
  Tele2 heeft op de telecommarkt een decennium-lange geschiedenis als prijsvechter en wil nu ook op de televisiemarkt zorgen voor lagere prijzen en innovatie. Door het openbreken van de kabelmarkt kan Tele2 naast haar 3-in-1 pakket met internet, bellen en interactieve televisie, nu ook eenvoudig analoge TV leveren voor meerdere televisies in het huis.

  Tele2 zegt hierdoor een vergelijkbaar pakket te kunnen aanbieden als de kabel. Het communicatiebedrijf dat nu o.a. interactieve diensten aanbiedt als Programma Gemist en Hyves, wil deze verder gaan uitbreiden.

  Kabelmarkt laatste monopolie
  “De kabelmarkt is het laatste monopolie in Nederland met weinig vernieuwende diensten en te hoge prijzen”, aldus Günther Vogelpoel, directeur consumentenmarkt Tele2. “Wij zijn erg enthousiast over het besluit van de OPTA en het groen licht van de Europese Commissie. Het werd hoog tijd voor een nieuw geluid op de kabel, want dit gaat veel voordeel bieden aan de Nederlandse consument.”
   
 2. Eh, oud nieuws? Zijn al diverse threads over.
   
 3. En verder: wat heeft dat met het internet-deel van dit forum te maken?? Want het gaat om analoge TV wat Tele-2 wil gaan aanbieden via de kabel en niet internet.
   
 4. ach guttegut en nu weet je inneens niet meer hoe je deze topic moet verplaatsen?!

  prima zo'n prijsvechter erbij,misschien dat ZIGGO zijn zaakjes eens met wat meer vaart en klantvriendelijkheid gaat oppakken nu...
  van mij mag dat monopolie zo snel mogelijk verdwijnen.
   
 5. Tele2 zal ook wel internet gaan aanbieden via de kabel.
  Dit is het begin
   
 6. Dat zou kunnen dat dit het begin is, maar van de opta mag op dit moment alleen analoge TV door anderen geleverd worden.
  In de praktijk betekent dat gewoon hetzelfde ziggo signaal, alleen de rekening gaat dan via Tele2 en je moet bij Tele2 dan ADSL afnemen. Dus stel je er niet teveel van voor. Dit lijkt me alleen interessant voor mensen die nu al internet van Tele2 hebben of dit overwegen en toch een alles-in-1 pakket willen waarbij ze 1 bedrag betalen inclusief analoge televisie.
   
 7. Dank je voor deze positieve bijdrage !
  Mijn reactie gaf aan dat het onderwerp niets met internet te maken heeft, dus dat het bericht van tele-2 blijkbaar verkeerd begrepen wordt.
   
 8. Indien Tele2 alléén analoge tv aan zou gaan bieden, ken ik pakweg 3 ouderen die overwegen om over te stappen.

  En dan alleen maar omdat hun vinden dat de prijs van analoog (eigenlijk) te duur is, klein pensioentje waarmee rondgekomen moet worden.

  Internet interreseert hun niets.

  Dus ik denk dat tele2 de plank mis gaat slaan bij een aantal mensen als ze met paketten komen.:rolleyes:
   
 9. nee jouw reactie gaf aan dat dit in een verkeerd deel van het forum staat,in eerste plaats.
  verder geeft de topic starter alleen de woorden van tele2 weer,en kun je prima uit dat stukje lezen dat het om kabel televisie gaat.

  jij weer bedankt voor je selectieve negativiteit!
  je had het topic ook gewoon kunnen verplaatsen.
   
 10. Er staat toch duidelijk dat het Tele2 verhaal gaat over ANALOGE kabel televisie.
  Dat Tele2 ook digitale tv aanbiedt, dat klopt, maar niet via de kabel.

   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina