1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Continue wegvallen van digitaal beeld op Publieke Omroep

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door olafski, 9 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Punt is dat het waarschijnlijk niet aan het signaal van Ziggo ligt. Anders had je wel de infobalk kunnen oproepen. Die komt nl. uit de decoder zelf en niet van het kabel-signaal.
    Dus mogelijk toch een slechte scartkabel, een gebrekkige decoder of een storing van de TV zelf m.b.t. het scart-ingangssignaal.
    Ingeval van dit laatste: probeer een andere scartingang.
    Zet de TV eens op Composiet en kijk of dat wel goed blijft.
     
  2. Het was de hele week minder tot niet voorgekomen! We hadden even goede hoop, maar gisteren begin hij weer. Weer met voetbal en de wereld draait door :mrgreen:
    Hoewel :mrgreen: eigenlijk :cry:
     
  3. weg vallen

    het is net als vorig jaar weg vallen van beeld en als er wel beeld is wittspikkels in het beeld toen hield ziggo het strak vol dat het aan de decoder lag later is het toe gegeven dat het fout ging bij ziggo zelf dus vet blijven klagen gaan ze het mischien oplossen.
     
  4. Ja, dat klopt. Ik had het vorig jaar ook, toen ik veel artefacts had en skwiekie geluid. Jarenlang dezelfde opstelling thuis gehad, dezelfde kabels, dezelfde apparatuur etc. Toch werd er vol gehouden dat mijn kabels niet goed of dat er, echt waar, een zendpiraat in de buurt was opgestaan! Oh ja, of dat KPN een DVB-T mast in de buurt had geplaatst. Na een paar weken was het opeens opgelost. Ik heb toen nog gemeld dat mijn kabels zich wonderbaarlijk zelf hadden hersteld, de zendpiraat was verhuisd en dat KPN bereid was geweest de mast te verwijderen :mrgreen:

    Maar goed, wat jij omschrijft is niet wat ik heb. Ik heb enkel op de publieke zenders en gisteren voor het eerst op SBS6, dat het beeld uitvalt voor 2 a 3 seconden. De audio blijft doorgaan. Dit is sinds een maand of 2 a 3. Het vreemde is dat dit nu wel minder is geworden. Ik heb het nu niet elke dag meer, of niet meer zo frequent in ieder geval. Zou het weer wonderbaarlijk vanzelf oplossen ! Ik moet nog mijn scartkabel, die ik al jaren gebruik, vervangen. Misschien dat dat ook helpt.
     
  5. zwart beeld

    ja bij mij is het dus ongeveer een dag of drie aan de gang,en nee je kabel hoef je niet weg te doen want ik kijk via hdmi kabel.
    geluid blijft inderdaat,maar de tijd die tussen het weg vallen zit werd gister steeds korter.
    we zullen echt niet met zn twee zijn,dus posten maar
    john
     
  6. Alle beide al eens bij een of meerdere buren geinformeerd?

    Heeft geen van je buren hetzelfde probleem, dan is de kans zeer groot dat het probleem zich binnen je eigen muren bevind. Hebben je buren hetzelfde probleem dan ligt dit bij Ziggo.
     
  7. zwart beeld

    zoals gezegt het zijn witte spikkels en dus geen ruis,spikkels bevinden zich meest boven in het beeld.

    heb hier vorig jaar ook al mee gevochten DUS eigen instalatie grondig nagekeken ligt dus buiten mijn muren en checken bij de buren heeft weinig zin niet ieder heeft de zelfde opstelling en of merken.
    en zoals eerder vermeld lag het vorig jaar ook aan ziggo.
    kijk in de topics van vorig jaar.
    greetz john
     
  8. Pulse, ik denk dat je in het verkeerde topic reageert, want daar gaat mijn probleempje niet over. Zoals ik schrijf heb ik gewoon zwart beeld. Geen spikkels niks, gewoon zwart voor een paar seconden en dan gewoon weer beeld. Audio valt niet weg. Als we in één topic twee verschillende problemen gaan bespreken is dat zonde denk ik.
    Daarnaast heeft het wel zin om je buren te vragen, ook al is elke opstelling anders en elke apparatuur anders. Als zij namelijk hetzelfde hebben, dan ligt het dus aan Ziggo. Een servicedesk (ben zelf Support manager) moet dit soort dingen wegstrepen dus ik begrijp de vraag. Als de buren NIET hetzelfde hebben, ligt het hoogstwaarschijnlijk(!) niet aan Ziggo.
     
  9. zwart beeld

    ik denk dat ik wel in het juiste topic zit ik heb ook zwart beeld voor een paar sec en ook audio gaat gewoon door,
    aleen heb ik voor af witte spikkels.
    en zoals gezegt dit was vorig jaar ook het geval en toen
    zat er eentje van ziggo zelf ( anomimous) heten die geloof ik en die heeft zelf toe gegeven dat het bij ziggo fout ging, en is toen opgelost.

    ps buren kijken analoog.
     
  10. Sinds een week of drie heb ik hetzelfde probleem. Er is niets aan de bekabeling gewijzigd. Van het ene op het andere moment vallen de publieke zenders steeds weg.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina