1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

HUMAX iHDR5050-C Voorraad

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door mrsensei45, 23 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Op de website van BCC besteld gister en vandaag wordt ie geleverd.
   
 2. Ik vind het toch wel vreemd dat de 'gewone' winkels 'm wel al hebben, maar dat er maar heel weinig internetwinkels zijn die 'm hebben... Zullen de gewone winkels een voorkeurspositie hebben ofzo?
   
 3. Wat denk je zelf?

  Webwinkels zijn op een bepaalde manier een luis in de pels van de normale winkeliers..... een webwinkel kan volstaan met een paar puntjes marge, hoeft geen duur winkelpand met personeel aan te houden, enz. enz..
  Een normale winkelier verkoopt vaker tegen adviesprijzen van de inporteur, daarnaast proberen ze ook nog een een bepaalde dienstverlening te bieden.... denk aan service en garantie...... (leentoestel enz..)
  Vaak gunt een inporteur de reguliere verkoopkanalen (voorzover dit nog bestaat) aka de winkelier dus een voorsprong....

  wat zich vertaald in dit geval de de 5050-C al in de winkel is te vinden, maar nog niet bij de webshops.....
   
 4. Dan nog, ik zou toch denken dat een leverancier de voorkeur biedt aan een internetwinkel die 400 stuks afneemt in vergelijking met een BCC die 100 stuks afneemt...

  :?
   
 5. Hoe kan dat nou? er staat al een paar dagen en ook vandaag "niet op voorraad"op de bcc site. Of heb je gebeld?

   
 6. Ik krijg ook de indruk dat iedere BCC, Mediamarkt en dorpselectronicazaak inmiddels voorraad heeft (gehad).

  Terwijl de mensen die al sinds 2006 op zulke techniek zitten te wachten, en zo snel mogelijk een pre-order hebben geplaatst waar ze maar kunnen, in de kou blijven staan.

  De webshops hebben honderden bestellingen open staan (= wachtende mensen) terwijl het voor de winkels aankomt op 'toevallige klanten'.

  Ik snap best dat de echte winkel op een voorsprong kan rekening ivm bijna oneerlijke concurrentie van de webshops, maar dat mijn webshop (extremediscount) nog 0 geleverd heeft gekregen vind ik inmiddels erg raar.
   

 7. Gebeld en ze zei dat er nog 40 op het hoofdkantoor waren.

  En vandaag netjes ontvangen. Alleen zonder Ziggo starterspakket of is dat normaal?
   
 8. Het startpakket moet je los bestellen/kopen in winkel. Kost 29,95 overigens.
   
 9. Weet het wel zeker......... Helemaal als Copaco (importeur/distributeur in NL) zelf al aangeeft dat er een beperkte voorraad is. Dan verdeel je dit over alle adressen... en het liefste over de landelijkeketens waarbij je vaak contact afspraken hebt gemaakt. BBC, Expert, enz....'

  Bobshop mag misschien wel 400 stuks kunnen afzetten, maar hoe zit het verder met dit bedrijf? Hoevaak hoor je wel niet dat internetwinkels hun euhh web moeten sluiten omdat ze de betalingsverplichtingen niet kunnen nakomen... Voor de consument zijn internetshops mooi, koop er zelf ook als ik kan.... maar voor de keten is het funest en een inporteur zal de handel die zijn merk groot (heeft) gemaakt altijd beschermen....
  Niet op inkoop condities e.d. wel op gunnen van voorraad e.d.
   
 10. ikke ikke ikke en de rest kan.......

  Nou nou nou, in de kou blijven staan, wat is dit voor een opmerking!! Net een klein kind wat zegt: hij heeft een snoepje gekregen en ik niet.

  En dan de volgende zin: .......toevallige klanten. Zijn dit dan geen klanten? Ga dan gewoon de Humax in de winkel kopen, hier is toch niets illegaals aan. Ik snap echt niets van deze opmerking.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina