1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

HUMAX iHDR5050-C Voorraad

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door mrsensei45, 23 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dit bedoel ik nu met heen en weer gefiets......hahaha
   
 2. Ik weet het nog niet precies (rond 370) maar zal ongetwijveld duurder zijn dan Bobshop nu aanbied.
  Dat kan mij weinig schelen want ik heb voor die paar tientjes er wel een heel goed bedrijf achter staan die hem vandaag omdat ik i.v.m. ziekte de deur niet uit kan wel is komen brengen.
  Ik ben bang dat BoBshop prijs een lokkertje is en dat hij ook daar op moment van levering duurder zal zijn. Ze kunnen nu door bestellingen op te nemen alvast geld genereren. Bobshop is hier niet ver vandaan en de producten die ik zocht waren daar nooit wezenlijk goedkoper dan elders
   
 3. Ik denk dat de datum bij de bobshop is aangepast omdat er al een kleine levering de deur uit is. Ik heb hetzelfde bij ERC online. De verwachte leverdatum stond op 26 februari, vervolgens werd de status weer verandert in 20 maart. Maar.... op hetzelfde moment kreeg ik een mailtje dat die van mij vrijdag of maandag wordt uitgeleverd. Waarschijnlijk omdat ik een maand geleden de decoder al besteld en betaald heb en dat er te weinig decoders gekomen zijn om aan iedereen uit te leveren.

  ik zie het iig wel zitten :-)
   
 4. Heb hem óók bijna een maand geleden besteld bij extreme, maar vooralsnog geen mailtje ontvangen. Blijft afwachten.
   
 5. Ik heb ook een mailtje gekregen waarin de verwachte leverdatum bij het magazijn van de Bobshop is gewijzigd in 20 maart. Ik heb de Humax 2 dagen geleden besteld.:cry:
   
 6. bij mij ook mailtje met 20 maart :no:
   

 7. Jongens ik denk dat Bobshop jullie echt aan het lijntje houd. Niet dat ze helemaal niet gaan leveren maar lijkt me dat Ziggo partners zoals Expert em Scheer en Foppen en wellicht vele andere niet webshops het apparaat als eerst uitgeleverd gaan krijgen.
  Ik zou me werkelijk niet blindstaren op Bobshop maar verder gaan kijken bij bestaande Ziggo partners
   
 8. Is het ook toegestaan om te wachten tot de meeste bugs van deze decoder zijn opgelost en tot HD TV eindelijk echt gaat doorbreken (HDTV bij de publieke omroep is alweer uitgesteld) ! Snap eigenlijk niet waarom velen deze decoder per direct willen hebben ? Het verleden heeft toch al bij alle decoders uitgewezen dat de eerste versies altijd vol zitten met bugs ? Maar ja ik denk dat sommigen hier een beetje verslaafd zijn om altijd de eerste te zijn om iets nieuws te hebben :schater:
   
 9. in dit geval wel... heb alweer te lang geleden de Cisco gecanceled om dit apparaat te bestellen. mijn 40w4500 is ondertussen al bijna versleten :rolleyes: dus moet de Humax maar opschieten :pompom:
   
 10. Ter info:
  Bobshop @tweakers pricewatch shopreviews.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina