1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

HUMAX iHDR5050-C Voorraad

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door mrsensei45, 23 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. ik heb er al 1, maar ik had er ook 1 vast laten zetten bij mediamarkt utrecht... ik heb al 40 euro aanbetaald
  ikzelf woon in rijnsburg, maar ik kan iemand die de 40 euro naar mij wil overmaken een kopie toesturen van de bon dat ik aanbetaald heb, je kan hem dan daar kopen voor 359.. hij kost daar namelijk 399,

  (hij is dus al binnen bij ze, je kan hem gelijk ophalen/kopen)
   
 2. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  Mediamarkt in Breda vraagt gewoon 399 Euro voor de Humax. De vraag is zo groot dat ze de prijs niet willen verlagen. Ondanks het feit dat andere filialen van Mediamarkt een lagere prijs hanteren.
  Ik dacht dat dit bij zulke bedrijven wel gelijk zou zijn.
   
 3. MM is hier verschillend in. Je kan niet met een aanbiedingskrantje van MM oost-nederland rennen naar een filiaal van MM in west-nederland om daar gebruik te maken van een aanbieding. De prijzen worden regionaal/lokaal bepaald en zijn (zeker) niet gelijk over heel nederland.

  Gert.
   
 4. Dat ze zelf enigzins de prijzen bepalen is niet verwonderlijk Mediamarkten zijn franchise ondernemers
   
 5. vorige week donderdag besteld bij scheer en foppen 3 stuks
  en vandaag al binnen.
   
 6. Niet helemaal waar hoor. Ze hebben bij MM ook prijsgarantie dus als je een foldertje meeneemt en er naar vraagt krijg je m voor de goedkopere prijs. Al meerdere malen gebruikt. (Bij een aanbieding kun je dan echter beter weer naar de BCC lopen aangezien die zonder morren het prijsverschil plus 25% geven en zeker bij de stuntlokkers van MM kan dat behoorlijk extreem oplopen weet ik uit ervaring :wink::-P) Vrijwel elke MM vestiging bepaalt volledig zijn eigen prijzen dus het is wel een behoorlijk uitzoekwerk.
   
 7. Verhaal van BCC kan ik bevestigen: Ik had bij BCC Heerlen 2 decoders gekocht voor 399 euro, na tips in dit topic kon ik bij Prijstopper Heerlen de decoder kopen voor 339 euro. Daarop heb ik bij BCC het prijsverschil + 25% teruggekregen, waardoor de deocder slechts 325 euro kostte. Heb er maar meteen drie gekocht: voor mezelf, mijn ouders en mijn broer.
   
 8. Humax iHDR5050-C (HD-PVR)

  Ik heb er gisteren nog een gekocht, Ralectro in Roggel (limburg)
   
 9. Voorraad

  Vandaag nog een ontvanger opgehaald bij Evenhuis & Amerika in Eelde. Ze hadden gisteren een levering van 16 stuks gehad, en nu nog 8 vrij beschikbaar. Prijs 399,00 maar wel uit voorraad leverbaar. Ik zou zeggen doe er je voordeel mee.

  :applause:
   
 10. Online hier te bestellen

   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina