1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Cond. K

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door Righard, 23 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo,

  Alhoewel ik van interactieve tv niet zo snel gebruik zal maken, hoorde ik dat het epg dan veel verder vooruit kan kijken dan de 2 dagen die het nu is. Vanaf vrijdag aan de weer daarmee. Steeds op zo'n 1% voor het eind komt de foutmelding dat het mislukt is (cond. k) en dat het in de achtergrond nog eens wordt geprobeerd.

  Dit alles maakt geen verschil. Het blijft zoals het is en een nieuwe poging resulteert in hetzelfde.

  Heeft iemand een soortgelijke ervaring en is deze ook opgelost?

  Voor de rest ben ik wel tevreden over de Cisco box, op wat kleine hinderlijke details na (zoals oa HDMI handshake), maat deze zijn al volop besproken dus dat zal ik hier niet (weer) doen.

  Righard
   
 2. Even voor de zekerheid: je hebt je eventuele tweegats wandcontactdoos omgewisseld door de meegeleverde eengats doos plus versterker?

  Zonder dat zul je nml exact de melding krijgen die jij nu krijgt.

  Die melding had ik nml ook totdat ik eindelijk een Ziggo monteur langs kreeg die wel wist wat iTV was. En nu werkt de EPG perfect tot een week vooruit.

  (wat ook bij mij eigenlijk het enige doel was, iTV is vooralsnog door de prijsstelling en aanbod voor mij volslagen oninteressant)
   
 3. Bedankt voor het snelle antwoord...

  Ik heb de wandcontactdoos niet omgewisseld. Deze zat ook niet in de doos (gekocht bij MediaMarkt). De versterker ook niet geplaatst, maar dit is er een met "heen-en-weer-verkeer" support :)

  Het tweede gat is hier ook in gebruik voor de apparte tuner. Zou eventueel hier wel van af kunnen stappen, als de Cisco niet zo'n een beroerde HDMI handshake heeft dat mijn receiver (Sony STR-DA5400ES) het signaal compleet negeert. Alleen met VideoDirct aan voor alle HDMI apparaten lukt het soms, maar dan mis ik mijn OSD weer. Buiten dat de zeer goede upscale faciliteit van de receiver dan ook niet werkt, wat dan tenkoste gaat van de beeldkwaliteit.

  Ik heb nu de Cisco-box via HDMI direkt op mijn TV (Sony KDL52-Z4500) en dat gaat "goed". De Cisco schakelt af en toe nog terug naar 768p of 576p (hopelijk is dit in de komende firmware opgelost).

  Ik heb geen zin om mijn TV aan te laten staan om dan via de receiver radio te kunnen luisteren, vandaar dat ik het radiosignaal analoog de receiver in stuur.

  Maar als dat het probleem is... Dan kan ik het overwegen om dan toch maar de wandcontactdoos te vervangen.

  Wat ik overigens vreemd blijf vinden is dat bij de Ciscobox zoals gekocht bij MediaMarkt dus geen eengats wcd zit en geen bandbreedte versterker, maar wel oa de Cisco/Ziggo handleiding. En de prijs is niet lager dan bij Ziggo. Het verschil zit hem in het wel kunnen leveren.

  Groeten,

  Righard
   
 4. Of dat helemaal het probleem is?
  Ik heb zelf de tweegats wcd niet vervangen, en de provisioning is bij mij wel gelukt; ik heb dus ook meer dan 2 dagen epg.
  Ik heb GEEN abonnement op iTV en VOD.
   
 5. Tja, enige wat ik weet is dat bij mij provisioning echt niet ging voor vervangen en direct wel na vervangen. Kennelijk had jij al een WCD die de betreffende frequenties niet filteren.
   
 6. Dat zou kunnen, is een hirschmann
   
 7. Dit vind ik een typische. Ik heb bijna dezelfde versterker alleen een iets ouder model, nml de Sony STR-DA5200ES. Neem aan dat de manier dat mijn Sony met de HDMI handshake omgaat exact hetzelfde is dan die van jou.

  Maar bij mij gaat het meestal goed met de handshake. Niet altijd, dan krijg ik ruis of een groen scherm, die overigens dan weer vaak, maar niet altijd naar zeg 20-30 seconden alsnog goed beeld geeft.

  Vind het kortom erg vreemd dat hij het bij jou überhaupt niet doet. Of heeft Sony wat in de firmware zitten veranderen van de 5200ES naar de 5400ES mbt de HDMI handshake (zou kunnen, zie dat de 5400ES wat functies heeft die de 5200ES niet heeft. Maar goed, had destijds toen ik de 5200ES kocht de keuze niet, de 5400ES bestond toen nog niet)?

  Jouw Cisco heeft al wel de laatste firmware?

  (goede keuze versterker trouwens :wink: Ben nog steeds erg tevreden met mijn 5200ES die ik nu alweer drie jaar heb).
   
 8. Het lukt bij mij alleen altijd op 576p... Daar zit ik niet op te wachten :cry:

  Het al-oude probleem... Wellicht zit er een verschil in. Alle andere HDMI apparatuur die ik aan de receiver hang, van verschillende merken, hebben dit probleem (gelukkig) niet. Dus ik ga ervanuit, mede gezien het feit dat de Cisco ook nog eens direkt op de TV aangesloten wel eens terugschakelt, dat de HDMI handshake van de Cisco niet klopt. Gelet op de ervaringen die ik hier lees, klopt dat denk ik wel.

  Tuurlijk :)

  Ik ook. Ik had hiervoor ook een Sony receiver (9 jaar), maar zonder HDMI en dus was het tijd om deze in te wisselen. Staat nu op de speelkamer van mijn zoon en die vindt dat prachtig :applause:

  Righard
   
 9. Vaag. Bij mij lukt het gelukkig ook op 720P (heb nog een HD Ready TV, met 3 meter kijkafstand en een vriendin die 32" al eigenlijk te groot vind is een full HD kopen wat onzinnig als je een prima (destijds één van de duurdere en bijna 4 jaar oude) TV hebt), dus heb 1080I nooit geprobeerd).
   
 10. Zou trouwens absoluut verhaal halen bij de Mediamarkt. Er is al meerdere malen door Ziggo medewerkers hier op het forum gemeld dat ook Mediamarkt die nieuwe WCD en versterker gewoon moet meeleveren met de Cisco. En diezelfde Ziggo medewerkers gaven toen ook aan daar Mediamarkt al meerdere keren op gewezen te hebben.

  Kortom: je hebt gewoon recht op die gratis goede WCD en versterker.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina