1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nummerherkennig.

Discussie in 'Telefonie - Vast' gestart door Ypie, 22 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Je kunt verschillende doorschakelingen naar de Voicemail instellen, zoals bij in gesprek, bij geen gehoor of altijd. Zie bladzijde 11 en 12 van de handleiding die je ook bij het pakket ontvangen hebt.
   
 2. Helaas staat dat in het deel voor het lichtpaarse gebied. Ik zit volgens pagina 9 in het donkerpaarse gebied. En kan alleen pag 10 bovenaan gebruiken.

  Als ik toch #67# draai (dat zou moeten doen wat ik wil) zegt een vriendelijke doch strenge dame: "deze dienst is niet beschikbaar op deze telefoon".
   
 3. nummer herkenning

  zoals ider een nu weet word er nu als nummer weer gave FSK gebruikt waar door vele telefoon abbonees van ziggo geen nummer weergave hebben !dat probleem heb ik ook want mijn centrale laat geen FSK toe !maar wel op een lijn van mijn centrale !
  maar dit probleem is op te lossen door een omvormer tekopen die FSK naar DMTF om zet en anders om dit apparaatje kost inclusief verzendkosten 30 EURO en is te bestellen bij limacom.nl via internet :pompom:
   
 4. Mijn voicemailprobleem is zojuist iets kleiner geworden. :)
  Vandaag ontdekte ik dat er in de kiestoon een signaal hoorbaar is als er een voicemailbericht is ingesproken.
  Het klinkt als een herhaling van 4 "deukjes" in de toon. Heel subtiel, maar als je het weet, kun je het herkennen.
  Dit werkt onafhankelijk van het voicemaillampje op het toestel, dus ook als tijdens een gesprek een bericht wordt ingesproken door iemand die geen ingesprektoon kreeg.

  DE oplossing is het nog niet, maar het scheelt weer. :wink:
   
 5. nummerweergave

  Ik heb een Siemens telefoon Gigaset 3010 comfort. Ondersteunt de CLIP (isdn) het FSK protocol? Zo niet, wat te doen?
   
 6. nummer herkenning

  hier bij wil ik reageren op de vraag van jan oude middendorp ! ik kan de siemens giga set 3010 niet en be doel je isdn van kpn ?
  ik heb zelf ook siemens gigaset c470 en c47h die kan zowel fsk/dtmf aan en andere telefoons van mij ook ! maar mijn telefoon centrale van 8 lijnen laat geen fsk toe zodat ik geen nummer weer gave meer had !
  ik heb dit probleem op gelost door een omvormer tekopen die fsk naar dtmf om zet en ook anders om het apparaatje is heel klein maar het werkt prima ! het is tekoop bij limacom.nl via internet tebestellen en kost inclusief verzend kosten 30 euro !
  ik hoop dat ik je hier mee kan helpen anders zouw ik het niet weten ! vrg honda
   
 7. Je toestel ondersteunt alleen DTMF. Een oplossing zou de converter zijn die je bij Limacom kunt bestellen.
   
 8. Sinds de overgang naar Alles in één Extra inclusief telefonie werkt de nummer_herkenning van inkomende gesprekken niet meer. Het toestel wat wij gebruiken is 100% FSK geschikt en een belletje naar de Ziggo helpdesk gaf de info dat deze nummer_herkenning inderdaad uit staat bij onze aansluiting.
  Even aanzetten is blijkbaar niet mogelijk want er is een "probleem" met onze aansluiting en ze zijn er mee bezig. Wat er precies gaande is kan men niet zeggen maar ik hoef zelf beslist geen actie meer te ondernemen door hier nog over te bellen o.i.d., het komt vanzelf allemaal goed?!?
  We zijn nu zo'n 6 weken geleden overgegaan van KPN naar active Ziggo telefonie en het "probleem" is nog steeds niet opgelost. Zijn er meer forum bezoekers met een soortgelijk probleem?
   
 9. heb je ook al een account aangemaakt op mijnziggo
  daarin kun je zelf via de website instellingen wijzigen

   
 10. Daarin kun je bedoelde optie niet aan- of uitzetten. Daar kun je wel je eigen nummerweergave aanpassen maar dat is niet het probleem.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina