1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

niet alle zenders komen door

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door sanssouci, 19 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik was vanavond bij familie in Jutryp met een Ziggo aansluiting. Zij hebben een setupbox maar die geeft alleen een paar kanalen door: Nederland 1 wel, Nederland 2 niet, 3 niet enz.
  Ook in de regionale zenders wel regio Oost, regio Noord, Drenthe niet, Fryslan wel, enz. Vorige week is door een monteur een nieuw modem geplaatst, maar dit heeft geen verbetering opgeleverd. Het vreemde is dat bij alle kanalen wel het infoblok aanwezig is en dan tegelijkertijd de code E19 wordt gegeven, met ik meen de boodschap"de introductieperiode is voorbij"of iets in die trend. Het signaal geeft 70/100 %
  Wie heeft hier meer ervaring mee en kan advies hierin geven? Het komt er nu op neer dat ze een digitaal abonnement hebben, maar alleen kijken via de standaardaansluiting(basispakket)
   
 2. - Hebben ze de registratiekaart wel opgestuurd?
  - Kan alsnog geregeld worden door te bellen, of bv het formulier op de ziggo website in te vullen.
   
 3. Om de zenders uit het basispakket (0 euro) te kunnen bekijken moet de kaart wel geregistreerd worden/zijn. Als dit niet heeft plaatsgevonden en de zgn. preview periode is verlopen, dan zal een melding E19 optreden, op de zenders die 'gecodeerd' zijn. Om de smart card te activeren voor de zenders in het basis pakket kan contact opgenomen worden met de helpdesk.
   

 4. Er zit natuurlijk ook nog verschil tussen de kaart opsturen en het verwerken bij ziggo. Het wil bij ziggo niet van zelfsprekend zijn dat je de kaart opstuurd het ook verwerkt wordt.

  Een modem heeft in jou geval trouwens niets temaken met je digitale ontvanger of de ontvangst ervan.........Zoals anoniem al zei, effe de klanten service bellen en jou gewenste pakket doorgeven. Dan verzorgen ze direct de juiste rechten.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 19 feb 2009
 5. berichten ontvangen

  Allen bedankt voor de tips, ik ga dit weekend even langs en bekijk het even wat ze gedaan hebben met de registratiekaart.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina