1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Provisioning status: niet gereed

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door Rvdbos, 19 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Al meerdere malen vanuit alle mogelijkheden hoeken getracht te installeren. Of nog liever, zolang interactieve TV niet wordt ondersteund, gewoon uit kunnen zetten cq negeren.
  Helaas tot op heden geen succes.
   
 2. Correct.
   
 3. provisioning

  Beste Kitaro, Dank voor je antwoord. Over de provisioning is idd al veel geschreven, maar heeft mij niet verder geholpen. Ik woon in postcodegebied 3544 AD, daar is interactieve tv mogelijk. Ik heb eea als volgt aangesloten: op de hoofdaansluiting in de meterkast(1 aansluitpunt, tevens geaard) zit een CASEMA verdeler, hierop is het oa modem (Motorola) van mijn internet cable ( ook Ziggo) aangesloten. Op deze verdeler heb de versterker aangesloten. In de Woonkamer heb ik de tweepuntsaansluiting door de bijgeleverde 1 puntsaansluitdoos vervangen. Vandaaruit vervolgens naar de Cisco.
  De kabels heb ik inmiddels allemaal vervangen, dus daar ligt het m.i. niet aan. Resteert die verdeler in de meterkast. Maar deze heb ik nodig voor mij internetmodem. Tuner 1 en 2 geven beide een signaal van 100% en kwaliteit van 100%. Signaal lock staat bij beide tuners op Ja en de BER geeft bij beide 0.0E-6 aan.
  Firmware versie is 1.0.4.1, loadversie 3.1.0.

  Hopelijk kan je me toch verder op weg helpen.

  Groet, Eduard
   
 4. Zoals ook in de handleiding beschreven is, moet je de verdeler voor het internet ertussenuit halen, de versterker rechtstreeks aansluiten op het modem, en het modem aansluiten op de versterker (poort 1). Vervolgens kun je je Cisco aansluiten op poort 2, 3 of 4 van de versterker. Hiermee moet het wel lukken.
   
 5. Eh, je bedoelt natuurlijk: de versterker rechtstreeks op het AOP en de modem op poort 1 van de versterker :frons:
   
 6. Juist, mijn fout... Danku!
   
 7. provisioning status

  Hehe, het is me gelukt. Ik heb de reeds aanwezige verdeler (tbv kabelmodem internet) er tussen uit gehaald - dus de versterker rechtstreeks op het aansluitpunt - en na drie pogingen is de interne kabelmodem geïnstalleerd. Dus heb ik nu meerdaagse EPG, waar het dus allemaal om ging. Let wel op: als je in menu kiest voor 'interactieve TV installeren ', geeft ie niet aan dat ie reeds geïnstalleerd is, dus na beantwoording van de vraag of je wilt installeren, start ie weeer netjes van vooraf aan.... In het menu bij Instellingen-Info-Interactieve TV geeft ie wel netjes 'Actief ' aan. Bij twijfel dus eerst daar controleren.

  Overigens heb ik de versterker er los bijgekocht, was geen onderdeel bij Cisco decoder( beide niet gekocht bij Ziggo maar bij Mediamarkt). Een eerdere opmerking van een lezer dat in de handleiding staat vermeld dat de verdeler er tussenuit moet, slaat waarschijnlijk op de Ziggo handleiding. Het staat zeker niet in mijn handleiding, want die zat er niet bij..... :)

  Anyway, alles werkt nu aardig naar behoren, op traagheid, afentoe wegvallen van geluid en vrij gehorige harde schijf na.
  Laat die software update maar komen!

  Groet, Eduard
   
 8. Als je nieuwsgierig bent naar de handleiding: installatie interactieve televisie
   
 9. Ook al elders gemeld: ook Mediamarkt moet gewoon die versterker en Ziggo handleiding bijleveren is hier op het forum door Ziggo medewerkers gemeld.

  Zou anders toch eens verhaal gaan halen bij Mediamarkt. Zonder nieuwe WCD verkopen ze nml een niet werkend product.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina