1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Alle zenders weg -- card is geregistreerd...

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door RedSox, 19 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb hier ongeveer hetzelfde :-(. Smartcard is geregistreerd onder het juiste nummer, kon voorheen lekker digitale TV kijken, maar hield er sinds maandag ineens mee op. Heb ook te lang het gehele pakket gehad (preview van een paar weken, maar vind ik geen probleem). Heb ook goed signaal, 70% constant.

  Ik heb ook met de helpdesk gebeld, maar die zegt dat als ik wel een goed analoog signaal heb en het nummer van de smartcard wel goed staat bij Ziggo, dat ie het zou moeten doen. Op HTPC geen ondersteuning, wat deels begrijpelijk is. Ik kon ook niet even HTPC aanzetten omdat die open stond om de smartcard eruit te kunnen halen (onhandig, klopt).

  Wat is er in het voorgaande verhaal aangepast zodat het wel werkt?

  Ik ga in ieder geval even iemand zijn officele kastje lenen om te kijken of het aan de HTPC ligt en anders hang ik weer gewoon aan de lijn .... ik mis het mooie beeld :-(
   
 2. Al eens een keer gereset?
  Stekker en kaart er uit. Na een halve minuut stekker er in en als de decoder er om vraagt, kaart erin.
  Laat 'm anders eens een dagje aanstaan.
   
 3. Ga ik proberen, kaart eruit en stroom eraf heb ik al automatisch geprobeerd aangezien ik de smartcard uit de PC heb moeten halen. Nu dan nog aan laten staan.
   
 4. Als je direct bent overgegaan van beeld op alle kanalen (preview) naar geen beeld meer op alle kanalen dan is de smartcard registratie bij Ziggo niet goed gegaan. Dat komt veelvuldig voor. Opnieuw laten registreren is de enige remedie en dan wel na het registreren je PC en het DVB programma aan laten staan tot er weer beeld is omdat de activatie verwerkt moet worden door de smartcard als die in de CAM zit.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina