1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Aansluiten Panasonic plasma/home cinemaset/Humax 9200 C

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door parkjes, 18 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb een vraag, ik heb een panasonic (TH-42PX80) Plasma en een een Panasonic SC PT460 Home cinemaset. Ook heb ik de Humax 9200 C. Ik krijg het maar niet voor elkaar om een goed geluid te krijgen, of een zeer irritante brom. Zijn er nou nergens duidelijke aansluitschema's . Ik zelfs een HDMI en Spdif kabels maar krijg het niet voor elkaar. Kan iemand mij het duidelijk uitleggen.

  Alvast bedankt Hans
  [​IMG]
   
 2. Wat heb je allemaal met elkaar verbonden? Als je de digitale uitgang van de Humax met een digitale ingang van je home cinema verbindt met een optische dan wel coaxkabel (weet het niet uit mijn hoofd) moet het qua geluid goed zijn.
   
 3. Ik heb nu via een SPDIF kabel mijn humax met mijn home cinemaset verbonden. Maar ik heb ook nog met de rode/witte plug (weet even niet hoe die kabel heet) de twee aparaten met elkaar verbonden. Op de Humax zitten twee scards aansluitingen en op mijn home cinema 1. Moet ik deze ook nog verbinden met elkaar of moet dat juist weer naar de TV. Als ik geen beeld heb op mijn TV , hoor ik raar genoeg wel via mijn Home cinemaset het geluid. Ik zal wel iets niet goed doen:giveup:
   
 4. Die rood-witte plug is niet nodig. Dat is analoog geluid.
  Wel moet je de scart (de bovenste) op de humax met je tv verbinden, die levert het digitale beeld en het geluid op de tv. Wil je het geluid via je home cinema laten lopen, dan moet je het geluid van de tv uitzetten anders heb je waarschijnlijk een hinderlijke echo.
  Zie overigens pagina 15 van de handleiding.
   
 5. Dank je wel ga het zo proberen Je hoort van me of het gelukt is
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina