1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Sony ondersteunt CI+ plus ja!

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door ber000000-6, 17 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Mensen die gewacht hebben met hun aanschaf en zich gedegen oriënteren zullen snel op dit forum terechtkomen.

  Zeker als je een toestel koopt bij de betere zaak zal de verkoper je eerlijk informeren dat je met CI+ binnenkort beter af bent, en ook dat men daarmee bezig is.

  Ook ik ben geïnteresseerd in de Z5500, en vond het plaatje daarvan tijdens de tour doorslaggevend in vergelijking met de andere toestellen.

  Maar als ìk Sony was zou ik eerst de programmeur de certificering van de andere toestellen laten regelen voordat ik het gecertificeerde toestel nog even bij zou werken. Nìet gecertificeerde toestellen verkopen namelijk evenmin.

  En Ziggo kan alleen toestellen blacklisten, en van wat ik begreep worden er alleen minimale eisen gesteld aan firmware-versies, geen specifieke firmware-versies.
   
 2. Als de certificering straks rond is, en de sony firmware mist nog steeds belangrijke functionaliteit. dan zal dit binnen de kortste keren op sites als kieskeurig.nl staan. En is het dus bekend bij het grote publiek, denk echt niet dat sony daar op zit te wachten. ziggo heeft ruim 3 miljoen aansluitingen :shock:
   
 3. Misschien heeft Sony wel een workaround oid door de tv weer op Zweden ofzo te zetten. Het blijft echter koffiedik kijken. Gewoon afwachten dus (Ziggo is er mee bezig, net als met veel andere dingen trouwens).
   
 4. Waarom komt het verwijderen van zenders niet terug in de functionaliteit van een Sony televisie?

  Wat heb je aan zenders in je lijst die je toch niet kan zien?

  Dit slaat werkelijk helemaal nergens op.
  Een blamage voor Sony!!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina