1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Sony KDL4030 - Cisco 8455 DVB HD PVR

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door Haggeby, 16 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wanneer ik mijn TV middels een HDMI kabel koppel aan mijn digitale decoder dan blijft het beeld zwart. Sluit ik vervolgens mijn laptop (ter controle) er op aan dan heb ik wel beeld op mijn TV. Ook een SCART aansluiting werkt prima.

  Op het moment dat ik hem koppel via de HDMI heb ik de SCART aansluiting verwijderd. Dat is dus in ieder geval niet de reden.

  Moet ik nog iets in de instellingen doen?

  Graag reactie

  gr, Eric :grin:
   
 2. Het is mogelijk, dat je in het menu bij Instellingen/Audio & Video de melding "niet beschikbaar" hebt staan bij HDMI. Doe in dat geval een harde reset door de stroom eraf te halen voor 30 seconden.
   
 3. Het werkt inmiddels

  Na een dag had ik wel beeld. Ik heb het zondag gewoon uitgezet en niets meer gewijzigd en maandag kreeg ik wel signaal :applause:. Rarara... maar goed het werkt en zelfs met de kabel die Ziggo er bij levert is het al perfect beeld laat staan als ik een goede HDMI er aan koppel.
   
 4. Een goede HDMI kabel is in vele gevallen onzin. Het beeld wordt digitaal doorgegeven waardoor geen verlies optreed zoals dat bijv. met Scart wel het geval is. :)
   
 5. Eens. Maar sommige mensen kunnen dit niet aanvaarden, dus laten we hier niet een nieuwe welles-nietes met die mensen starten :wink: Er zijn mensen die bij hoog en laag beweren meer kleuren te zien met een duurdere kabel. Iets wat aantoonbaar technisch niet kan met het gebruikte protocol.
  Devies is nog steeds: als het met een goedkope kabel werkt (dwz geen artifacten of storingen of ├╝berhaupt geen beeld) krijg je met een betere kabel niet beter beeld. Heb je wel storingen, probeer een andere kabel, maar ga echt geen honderden euros uitgeven aan high-end HDMI kabels.
   
 6. Amen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina