1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Vraagje over abonneren Sport1/Film1

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door martwout, 15 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hoeland duurt het verd***e voor dat Ziggo mijn opzegging voor Eredivisie Live nu eens afhandeld? Eind februari opgezegd per 1 april en ik heb nog steeds Eredivisie Live. Nou, leuk toch zou je zeggen. Niet als ik al 4 weken probeer Film1 en Sport1 aan te vragen maar dat KAN NIET zolang de openstaande opzegging van Eredivisie Live niet is afgehandeld. Wat een achterhaald systeem....
   
 2. 7 maart opgezegd. Opzegtermijn is 1 kalender maand.
  Dus waarom verd***e?
  Als u gebeld zou hebben dan werd u de status van opzegging doorgegeven.

   
 3. Er is 27 FEBRUARI opgezegd, telefonisch. Per 1 April. Dit nadat eerder een wijziging per internet niet goed is gegaan (ik wou al per 1 maart opzeggen). Daarna 3x telefonisch Film1 en Sport1 aangevraagd en steeds werd beloofd dat dit binnen 2 dagen geactiveerd zou worden. Bij de 4e keer werd mij pas duidelijk verteld dat dit per 1 april pas kon omdat er nog een afzegging in het systeem staat. Ook telefonisch is gewoon bevestigd dat de beƫindiging ingaat per 1 april. Nu is deze nog steeds niet afgehandeld.

  Waar jij de 7 april vandaan haalt is mij een raadsel.

  Vandaar mijn verd***e

  Toevoeging:
  Op 7 MAART heb ik voor het eerst gebeld om Film1 aan te vragen. Toen werd gezegd dat ik na het weekend maar moest bellen omdat de opzegging nog niet afgehandeld was. Daarna is elke keer verteld dat het binnen 2 dagen geregeld zou zijn.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 3 apr 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina