1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Vraagje over abonneren Sport1/Film1

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door martwout, 15 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Re:

  Inmiddels is vandaag de factuur binnengekomen. Het klopt als een bus, maar ik krijg zelfs 9,95 korting d.w.z. het totaalpakket is gratis naast de korting voor het afnemen voor zowel Film1 als Sport1. Nou, dat accepteer ik gaarne. :)

  En erbij zat de Film1 gids van februari. Hierbij wil ik Ziggo mijn complimenten geven. Het is snel en netjes afgehandeld. :applause:
   
 2. Hoe zit dat? Is dat een (tijdelijke) actie? Op zich heb ik wel interesse in een Film1 en Sport1 combi, maar dit wordt ons net iets te prijzig. Dus als er een actie is wordt ik weer benieuwd ;)
   
 3. Er is hier volgens mij geen sprake van een actie voor film1/sport1 maar van een actie van het totaalpakket (eerste 2 maanden gratis) Volgens mij bedoelt hij de combinatiekorting film1/sport1 22,95 i.p.v. film1/sport1 los is 15 euro samen dus de helft eraf.
   
 4. Dat was ook mijn vermoeden, maar je weet het nooit. Het was ook te mooi om waar te zijn ;)
   
 5. Re:

  Even nog twee vragen.

  1) Wanneer ontvang je de nieuwe Film1-gids? Ze hebben wel de feb-gids gestuurd, maar de maart-gids is nog niet binnen.
  2) Qua afhalen hebben ze het oude bedrag afgehaald en ook de online factuur toont het oude bedrag incl de pakketten die ik tot het aanmelden voor film1 had. Het is weliswaar in mijn voordeel, maar het klopt feitelijk niet. Weet iemand of het geld dan doorgeschoven wordt en via april wordt meegenomen? Telefonisch is het een lange wachttijd (al ruim 10 min gehangen en nog niemand gehad).

  Nou, het afkloppen had ik even kunnen laten wachten. Dan denk je dat het goed gaat en gaat het qua afhalen ineens niet goed.
   
 6. Vandaag de Film1 gids ontvangen!
   
 7. Martwout? De resterende dagen Film1 van februari komen bij de factuur voor april, dus betaal je paar dagen februari, maart en april bij je volgende factuur eind maart. Overigens is de Film1-gids hier gisteren binnengekomen.
  Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_2_1 like Mac OS X; nl-nl) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5H11 Safari/525.20
   
 8. Re:

  Bedankt voor je antwoord. Inmiddels heb ik gisteren een medewerker te pakken gehad die hetzelfde vertelde. Voor het niet ontvangen van de gids verwees hij door naar Film1 (via dit forum weet ik al dat dat antwoord niet klopt).

  In ieder geval is de gids vandaag nog niet binnengekomen. Ik wacht de post van morgen nog even af en ga dan maar even bellen.
   
 9. De datum van bezorgen wil wel eens per regio verschillen. Inderdaad, Ziggo is verantwoordelijk voor die gids.
   
 10. gelukkig kan je het nog via internet bekijken, aangezien de epg steeds minder wordt en de teletekst van film1 er binnenkort ook af gaat.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina