1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Opnamen naar USB?

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door rebel777, 14 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Luister, het gaat mij er niet om een apparaat af te branden. In theorie is een 5050 een geweldig ding (zeker in z'n sat uitvoering) alleen ben ik bang dat onze kabelboer beperkingen gaat opleggen, ondanks dat je usb en eth hebt. Dus ga ik geen 'hoera' verhalen ophangen als ik niet weet welke beperkingen er zijn, opgelegd door onze kabelboer...

  Gert.
   
 2. VideoRedo kan prima overweg met *.ts files.

  De Siemens M750 opnames zijn niet gecodeerd, ik geloof niets meer van al die verhalen dat providers opnames versleutelen.

  We zullen zien..... :mrgreen:

  Ed
   
 3. De ene *.ts is de andere *.ts niet, mijn dm7025+ neemt ook op in *.ts formaat...
  En ik vind het best dat je een 5050 koopt, alleen kom niet klagen hier als er beperkingen blijken te zijn. Ik houd je niet tegen om er 1 te kopen, het is (in pricipe) een goed apparaat.!

  Gert.
   
 4. Misschien een domme vraag voor jullie, maar hoe gebruik ik die ftp server nu precies. Als ik mijn humax aansluit op mijn router dan krijg ik een IP-adres (FTP staat ingeschakeld in het menu btw) Wanneer ik nu dit IP-adres in de adresbalk van Internet Explorer invul (van mijn PC die op dezelfde router is aangesloten) dan krijg ik een pagina van google te zien waarin google naar sites heeft gezocht waar men het over dat bepaalde IP adres heeft. Als ik het zo op dit forum en in de gebruikshandleiding lees moet het allemaal heel simpel zijn, maar ik krijg op de één of andere manier maar geen toegang tot de harde schijf van de humax... :?
   
 5. Even een vraag ivm het gestelde over de TS files.
  Is het zo dat de door de 5050 opgenomen TS files anders zijn dan de op de IPVR9200C opgenomen TS files?? Deze laatste files zet ik moeiteloos om naar MPG of VOB. Ik zou namelijk ook een 5050 willen kopen maar moet wel zeker weten of ik de daar opgenomen TS files naar mijn PC kan overzetten en kan converteren
   


 6. Ik zou gewoon FileZilla installeren. Dit is een gratis FTP-client van de Firefox & Thunderbird bouwers. Simpel in gebruik. http://filezilla-project.org/index.php
   

 7. ftp://ip.address.van.humax/

  dat zou denk ik wel moeten werken
   
 8. Heeft nog niemand met de 5050 geprobeerd om de .ts files via usb/netwerk op de pc te bewerken? Dat is voor mij nl. een belangrijk punt om hem wel of niet te kopen. Ik zoek een HD tuner waarvan ik de bestanden uiteindelijk kan bewerken en op DVD kan branden.

  Mocht dat met de 5050 niet kunnen, dan koop ik de 5000 wel met een DVD recorder!

  Zou niemand dat dan uit kunnen proberen?
   
 9. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Iemand heeft dit succesvol getest met wat (SD) opnames:
   
 10. Ok, met sd materiaal. Maar lukt het nu ook net zo eenvoudig met HD materiaal? Die vraag is tot op heden nog nergens beantwoord.

  Nu mag ik er wel vanuit gaan dat als het met SD kan het me HD ook wel kan, maar ik zou het graag toch zeker weten.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina