1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

File corrupted

Discussie in 'Samsung DCB-P850R (PVR)' gestart door breikers, 14 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik krijg sinds kort vaker de melding file corrupted in de video bibliotheek. De enige manier om dit op te lossen , is het toestel uit te schakelen met de aan uit knop aan de achterzijde.

  Daarna doet ie het weer een tijdje, totdat het probleem zich weer opnieuw voordoet. Ik maak nog steeds gebruik van de originele harddisk.

  Heeft iemand dit al eens mee gemaakt ? Het 4 led probleem heb ik ook al gehad.
   
 2. Anyone ?
   
 3. Ik ken het apparaat niet, maar een probleem met het bestandssyteem van de harddisk kan vaak wel verholpen worden. Zit er geen 'herstel' optie in het menu voor de harddisk ? Of anders opnieuw formatteren van de harddisk zou je kunnen proberen als dat mogelijk is. Je raakt dan wel alle opgenomen programma's kwijt. Misschien werkt dat ipv een nieuwe harddisk.
   
 4. Formatteren is helaas geen oplossing. Het doet zich alleen voor als het apparaat uit de standby stand komt. Dan zijn alle opnames zogenaamd corrupt.
  Als ik dan het toestel echt uit en aanzet, wordt er een HDD check uitgevoerd, en dan zijn alle opnamen weer beschikbaar. Beetje vreemde zaak, wellicht toch een probleem met de HDD
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina