1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Welke video-formaten worden ondersteund

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door [Peter], 12 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Het is allemaal een kwestie van marketing. Als je er meer instopt wordt de prijs hoger.

  Ik heb jaren gewerkt in een industrietak waarbij als de klant meer functies wilde hebben, er een service monteur langs werd gestuurd. Deze haalde een schakelaar over en de klant kreeg meer functies uit het zelfde apparaat, maar ook een hogere rekening.

  Als je al die functies er in stopt en beschikbaar maakt, wordt het een Dreambox DM 8000 en die kan je voor 4x zoveel verkopen; dat heeft de markt er voor over.
   
 2. Tja Marketing, licensie kosten, ontwikkel kosten er zo snel mogelijk uithalen en natuurlijk het probleem van en stabiel OS bouwen. De dreambox is na jaren ontwikkelen nog buggy dus effe een Kabel ontvanger bouwen die alles kan lijkt me niet iets dat je evn doet. Humax heeft een goede naam als het om stabiliteit gaat dus die zal niet zo graag willen experiementeren.

  Het lijkt me sterk dat de functionaliteit die wij willen er niet zal komen trouwens. Uiteindelijk zal humax z'n markt positie alleen maar versterken door meer media center functies toe te voegen, ze hebben er niet voor niks een goede FTP server en werkende USB opgezet.

  Maarre.......

  En nu ik je toch aan de lijn heb, is er nog iemand in dit draadje die nu antwoord op de vraag kan geven:

  Welke video formaten worden ondersteund?

  Leuk al die persoonlijke tips over sarcasm maar bestand types en toevoegingen zou een stuk handiger zijn :pompom:

  )hula

  :giveup:
   
 3. Welkom op dit forum chatfan. Wellicht kun je de uitspraak over de dreambox in het algemeen iets verduidelijken? Ik zou graag willen weten op welke feiten deze uitspraak gedaan wordt. Dat een stb fouten bevat in de software is duidelijk, dat geldt voor een dreambox en dat geldt voor een Humax. Ik vind deze Humax, binnen de range van 'gecertificeerde' ontvangers door de kabelboer, het beste wat je kunt kopen als je voor goedgekeurd gaat maar om nu een andere oplossing buggy te noemen... By the way: Het verschil tussen een kabel- en een satontvanger is over het algemeen slechts de tuners (dvb-c ipv dvb-s[2]) en de software. De rest van de hardware is , over het algemeen, identiek.

  Gert.


  Gert.
   
 4. Liever niet, want dit loopt weer uit op een welles/nietes discussie die helemaal niets met de Humax te maken heeft.
   
 5. Heb je ook de rest van mijn verhaal gelezen? Blijkbaar niet...
  En ja, ik gebruik dat soort apparaten maar heb ook een 9200 gehad en heb nog steeds een panasonic. Ik ben er helemaal niet op uit op dat soort discussie's. Het enige wat ik mij afvraag is hoe hij tot die uitspraak gekomen is. Omdat je niet gelezen hebt zal ik nog even herhalen wat ik gezegd heb: "Ik vind deze Humax, binnen de range van 'gecertificeerde' ontvangers door de kabelboer, het beste wat je kunt kopen als je voor goedgekeurd gaat maar om nu een andere oplossing buggy te noemen..." :wink: Tuurlijk zijn er verschillen maar daar is de prijs ook naar.

  Gert.
   
 6. Fijn dat je dat van achter (cq voor) je computer zo goed kunt beoordelen.

  ]-[an (met een Dreambox voor SAT ontvangst)
  ==================================
  Utrecht -
  ==================================
   
 7. Precies Willems,

  Het punt dat ik probeerde te maken was dat de dreambox al een kleine 6 jaar in ontwikkeling is en dat het dus veel tijd kost om een goede en stabiel GUI / OS te bouwen als je er veel mee wil kunnen.


  Bedankt voor je welkom Gert,

  Als je nog info hebt over de bestands formaten die de Humax 5050 ondersteund houd ik me aanbevolen.   
 8. Dat lijkt me vragen naar de bekende weg. Volgens de handleiding ondersteunt het ding JPEG en MP3 en uiteraard het 'eigen' TS formaat. Verder niets, echt niet.
   
 9. Om een of andere reden zat er geen bruiksaanwijzing bij mijn Humax.

  Hoera voor de gezellige Nederlandse fora, gelukkig zijn jullie allemaal ontzettend behulpzaam hier. Jammer dat het pas op de 5de pagina is maar ja de bekende weg schijnt meestal langer te duren.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 8 mrt 2009
 10. Als je de handleiding van de Humax mist dan kun je die hier downloaden.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina