1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Welke video-formaten worden ondersteund

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door [Peter], 12 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Waarom dacht je dat de kabelboer die mogelijkheden niet zou toevoegen, dat ic (broadcom) biedt een hoop perspectieven? Ik denk zelf dat niet alle mogelijkheden gebruikt zal worden :wink:

  Gert.
   
 2. Leg me dat eens uit, ik begrijp dat inderdaad niet. Waarom zou je niet alle functies erin stoppen die er eenvoudig in de te stoppen zijn, staat toch helemaal los van Ziggo
   
 3. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Ik denk dat het al veel moeite kost om een (hopenlijk zoveel mogenlijk) bug vrije decoder te produceren. :wink:
   
 4. Het ligt aan onze kabelboer welke functies beschikbaar zijn. Neem eens de plaats in van onze kabelboer, welke voorzieningen zou je toe staan? Denkend aan je content-aanbieders en zo en aan alle rechten die daar op rusten voor verspreiding en alle mogelijkheden die een stb biedt?

  Gert.
   
 5. Ja, maar waarom mag ik niet de door mij opgeslagen DIVX en andere media afspelen op een recorder. Dat staat toch echt los van Ziggo. Nu moet ik nog een apparaat aanschaffen terwijl de 5050 eem alleskunner zou kunnen zijn. Ik bedoel maar, Ziggo houd mij niet tegen in het afspelen van andere content, als zij het niet bieden in de 5050 (die ik overigens wel ga aanschaffen) dan zal ik die functionaliteit op een andere manier krijgen
   
 6. Mee eens. Een foutvrije decoder (utopie) is wat we willen. (klant kant gezien) maar voor de kabelboer zullen er ongetwijfeld andere prioriteiten bestaan. Voor de volledigheid moet ik zeggen dat m'n dreamboxen ook niet geheel foutvrij zijn, maar het is wel de community die dat iedere keer weet te fixen... (+/- 4 maal per jaar).

  Gert.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 14 feb 2009
 7. Tuurlijk krijg je jouw functionaliteit buiten de kabelboer om. Dat weten zij ook wel. Maar het wordt niet geleverd door de 5050 en daar gaat het om. De 5050 is geen alleskunner, het is een prima apparaat met 2 tuners en zo wordt je ook geacht dat ding te gebruiken. Geen externe bronnen, maar gewoon HD opnemen & afspelen, net als de 9200 maar dan in HD. Zolang mensen dat maar beseffen en geen rare gedachten (usb, eth) in het hoofd krijgen is het gewoon een goed apparaat.

  Gert.
   
 8. Sorry, ik wil echt niet lang doorzagen maar waarom dan USB en ethernet ?
   
 9. Vertel het mij maar... Liever te lang doorzagen dan een verkeerde keuze maken. :wink:
  Ik geloof nu eenmaal niet in een onbeperkt gebruik van usb/eth terwijl de aanbieder/verstrekker een andere prioriteit heeft.
  Maar de 5050 is verder een goed apparaat en zal voor een hoop kijkplezier zorgen, maar ik hoef 'm niet.

  Gert.
   
 10. Dus eigenlijk kunnen die wel weg, op mijn huidige Humax is de USB ook niet echt bruikbaar. Overigens ben ik een zeer tevreden gebruiker van de Humax dus ik ben zeker niet negatief, maar waarom nu een USB en Ethernet begrijp ik dus echt niet.

  OK, ben benieuwd wanneer ik hem in huis heb, zie er erg naar uit
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina