1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Welke router kiezen ?

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door keessiekezman, 12 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. hulp met sitecom wl-351 gevraagd

  Wij hebben voor het ziggo plus pakket de sitecom wl-351 gehaald. We gebruiken hem bedraad met het ubee modem (evm3200). Internetten gaat een dagje goed en dan houdt hij ermee op. Als we de modem direct aan de pc hangen hebben we weer internet.
  Hebben begrepen dat er nogal eens wat problemen zijn met het ziggo modem en routers, kunnen we nog iets instellen in de router wat nu evt niet goed kan staan. Of moeten we een andere router halen ??
   
 2. Sinds vandaag heb ik een ziggo alles in 1 plus pakket. Daarbij heb ik de ubee EVM3200 gekregen. Nu wil ik een netwerkje bouwen en heb dit draadje een beetje doorgebladerd. Ik zat te denken aan de linksys WRT320N als router hiervoor. Mooie prijs en goede prestaties over het algemeen!

  Over de ubee evm3200 kon ik nog niet veel info vinden, zelfs niet op de website van de fabrikant....

  Nu was mijn vraag: is al iemand die ook de ubee EVM3200 samen met de WRT320N heeft? Zijn ze een beetje compatable? Of zijn er betere ideƫen?

  Alvast bedankt!

  FB
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 17 okt 2009
 3. ik heb ziggo alles in 1 extra met deze Linksys WRT320N Wireless-N Gigabit Router,DualBand er achter en het werkt helemaal prima.
   
 4. Is dat met de ubee evm3200?

  FB
   

 5. Even een kleine update, het werkt prima met de sitecom router, het probleem zit bij ziggo. Vlgns de monteur weten ze zelf niet hoe het komt dat de lijn steeds wegvalt, het komt regelmatig voor en de oplossing is een filter tussen de modem en de lijn naar buiten plaatsen. Dit is gebeurt en het loopt nu vlekkeloos.
   
 6. Linksys WRT320N

  Ook ik heb ziggo alles in 1 extra met deze Linksys WRT320N Wireless-N Gigabit Router,DualBand er achter en kom er nu achter dat veel problemen die ik eerst had
  zoals spontaan resetten van verbinding bij hoge downloadsnelheid nu verleden tijd zijn.
  Hiervoor had ik een Sitecom en een 3com router dus wat mij betreft is de Linksys WRT320N Wireless-N Gigabit Router,DualBand zeker een aanrader.
   
 7. Ja ik heb de Ubee evm 3200
   
 8. Prima, bedankt! Ik wilde alleen weten of de 2 een beetje compatibel met elkaar waren :)

  FB
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina